Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Fuktbomba huden! 14 återfuktande gelmasker

Vintern går mot sitt slut, och så också den torra luften som regerat under de senaste månaderna. Därför passar vi på att ge hyn en riktig fuktboost i form av en skön gelmask! Kanske har du redan en hemma? Om inte så har vi valt ut 14 grymma varianter!

Foto: Unsplash

I dessa tider tillbringar många av oss mer tid i hemmet, både under arbetstid men också på kvällar och helger. Varför inte passa på att göra det där som du aldrig hinner med annars? Idag finns det många återfuktande masker i gel-form som har en härlig, dallrig konsistens som känns extra skön att applicera på huden. Om du inte har skype- och onlinemöten hemifrån kan du ju till och med låta den verka under arbetsdagen. Nedanför listar vi 14 gelmasker som ger huden den där välbehövliga fukten.

Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Mask  - Lumene KÖP

Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Mask - Lumene

Den här masken med nordiskt källvatten och björksav ska förbättra hudens syretillförsel, återfukta huden och ge den en sval och fräsch känsla.

Pris: 159 kr (nedsatt från 199 kr).

KÖP

Nästa bild
Cucumberl Gel Mask - Peter Thomas Roth KÖP

Cucumberl Gel Mask - Peter Thomas Roth

Med antioxidanter och växtextrakt ska den här gelmasken både återfukta, avgifta och dränera torr och irriterad hud. Den har också en kylande effekt och är dessutom oljefri!

Pris: 84 kr.

KÖP

Nästa bild
Double Glow Peel Mask - Vichy KÖP

Double Glow Peel Mask - Vichy

Den här masken innehåller pimpsten och har en lätt peelande effekt som bland annat ska ge dig mer lyster.

Pris: 229 kr.

KÖP

Nästa bild
Aloe Gel Mask - Absolute New York KÖP

Aloe Gel Mask - Absolute New York

Ge din hud den ultimata spa-behandlingen oavsett var du är. Passar en stressad hud.

Innehåller Aloe Vera för sina lugnande och återfuktande egenskaper. Applicera masken innan du lägger dig och låt den verka över natten.

Spoutmaskerna från Absolute New York är, tack vare den återförslutningsbara pipen, resevänliga och innehåller upp till 3 behandlingar. Produktet är vegansk.

Pris: 59 kr 

KÖP

Nästa bild
BioHydrate Refreshing Eye Gel - Estelle&Thild KÖP

BioHydrate Refreshing Eye Gel - Estelle&Thild

En lätt ögongel som återfuktar och skyddar det känsliga ögonpartiet. Ekologiskt lakritsextrakt dämpar svullnad och mörkar ringar under ögonen medan hyaluronsyra och rosa pomelo förser huden med vitaminer och fukt.

Pris: 229 kr.

KÖP

Nästa bild
Hydrating Gel-mask - e.l.f. KÖP

Hydrating Gel-mask - e.l.f.

En lugnande ansiktsmask som lindrar hud i obalans. Berikad med aloe vera, kokosolja och chiafrön som tillsammans bildar en svalkande formula som återfuktar och ger en vacker lyster.

Pris: 159 kr. (Nedsatt 30%)

KÖP

Nästa bild
Age Repair Gel Masque - Grown Alchemist KÖP

Age Repair Gel Masque - Grown Alchemist

Den här ekologiska gelmasken ska både motverka ålderstecken och öka elasticiteten i huden.

Pris: 749 kr.

KÖP

Nästa bild
Lähde Nordic Hydra Hydrating Eye Gel - Lumene KÖP

Lähde Nordic Hydra Hydrating Eye Gel - Lumene

Precis som ansiktsmasken i samma serie ska den här ögongelen återfukta, bland annat för att reducera mörka ringar och och påsar under ögonen.

Pris: 199 kr.

KÖP

Nästa bild
Advanced Génifique Hydrogel - Lancôme KÖP

Advanced Génifique Hydrogel - Lancôme

Den här gelmasken ska bland annat göra din hud strålande, mjuk och smidig och få den att upplevas som mer fast och klar.

Pris: 130 kr.

KÖP

Nästa bild
Rose Stem Cell Bio-Re Gel Mask - Peter Thomas Roth KÖP

Rose Stem Cell Bio-Re Gel Mask - Peter Thomas Roth

I den här gelmasken ska rosväxtstamceller motverka ålderstecken genom att göra huden fastare, slätare och reducera rynkor. Riktar sig främst mot en mognare hud men kan användas av alla hudtyper.

Pris: 479 kr. (Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Gold Hydrogel Eye Mask - Shangpree KÖP

Gold Hydrogel Eye Mask - Shangpree

De här 60 padsen appliceras under ögat och ska återfukta huden, lugna den, och motverka fina linjer och andra ålderstecken.

Pris: 540 kr.

KÖP

Nästa bild
Gel Mask Nourishing Bomb - MISSHA KÖP

Gel Mask Nourishing Bomb - MISSHA

Ansiktsmask som är formad som ett nät vilket gör att verksamma ämnen lätt kan absorberas in i huden. Innehåller en sammansättning av kollagen, ceramid och houngsextrakt vilket gör huden skinande och hälsosam. En fuktighetsboost som alla behöver.

Användning: 1. Efter rengöring, fukta huden med toner. 2. Ta ut masken och placera den över ansiktet. 3. Avlägsna masken efter cirka 15 till 20 minuter och klappa lätt in överskottet av essence i ansiktet.

Pris: 31 kr (Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Mega Moisture Gel Mask - Quick Fix KÖP

Mega Moisture Gel Mask - Quick Fix

Denna ansiktsmask är utvecklad för att ge dig med torr hud en friskare hy.
Ansiktsmasken innehåller hyaluronsyra som återfuktar huden på djupet, vitamin E som ger en mer hälsosam hy med hjälp av antioxidanter och havskollagen som ger huden spänst och fukt.

Pris: 79 kr.

KÖP

Nästa bild
Eye Gels - Xlash KÖP

Eye Gels - Xlash

Minska mörka ringar och påsar under ögonen på ett ögonblick. Med hjälp av atmosfärisk ånga som omvandlats till rent, färskt vatten ger dessa revitaliserande ögonmasker en ordentlig fuktboost till huden under ögonen. De hjälper till att minska synligheten av fina linjer, kråkfötter och mörka ringar.

Pris: 499 kr.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!