Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

9 fuktboostare som hjälper dig att återfukta huden i höst

Under sommarhalvåret vill vi maxa huden med fukt, men det är minst lika viktigt (om inte ännu viktigare!) under de kallare månaderna då många av oss får torr hy. Därför har vi samlat 9 riktiga fuktboostare som kommer att rädda din hy under vinterhalvåret!

Precis som inom allt hantverk är det viktigt att basen är noggrant utförd, eftersom den lägger grunden till resultatet. Samma riktlinjer gäller när det kommer till hudvård och skönhet. Utan en återfuktad bas är det lätt att sminket känns ojämnt och kakigt samt att huden känns torr och fnasig. Detta resulterar sedan oftast i ett mindre bra resultat, vilket vi såklart gärna vill undvika så gott det går.

Under hösten och vintern behöver din hy extra mycket fukt på grund av det torra klimatet, och därför är det viktigt att investera i olika produkter som hjälper dig att vårda din hy under hela säsongen. Nedan listar vi 9 fantastiska produkter som hjälper dig att återfukta, reparera och vårda din hy.

Ultra Facial Cream - Kiehl's KÖP

Ultra Facial Cream - Kiehl's

Den mest populära ansiktscremen från Kiehl’s!

Pris: 400 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Ampuller för krävande hy - Babor KÖP

Ampuller för krävande hy - Babor

Hyaluronic acid power serum ampoules innehåller 8 olika hyaluronsyror och tripeptider som intensivt återfuktar hudens olika lager. Så många olika storlekar av hyaluronsyra ger en överlägset bättre fuktbindande funktion och längre återfuktande effekt.

Pris: 578 kronor.

KÖP

Nästa bild
Oxygen-Glow Cream - Filorga KÖP

Oxygen-Glow Cream - Filorga

En 24h-creme som verkar utjämnande, volymgivande, dränerande och lystergivande. För en trött, torr hud med fina linjer samt ojämn hudton och hudtextur är denna creme optimal. Energigivande syre-booster, återfuktande och volymgivande hyaluronsyra och dränerande L-enzym stärker och ger en jämn hud. Passar alla hudtyper.

Pris: 559 kronor.

KÖP

Nästa bild
Advanced Night Repair - Estée Lauder KÖP

Advanced Night Repair - Estée Lauder

Baserat på årtionden av DNA-forskning och Chronbiologi. Advanced Night Repair har en markant effekt på de viktigaste ålderstecknen. Serumet maximerar hudens naturliga cellförnyelse under natten tack vare Estée Lauders exklusiva ChronoluxCB-teknik. Det innehåller också hyaluronsyra, hudens ”fuktmagnet”, som hjälper till att bevara fukten i huden.

Pris: 905 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator - Clinique KÖP

Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator - Clinique

Cliniques mest näringsrika formula som intensivt återfuktar huden i upp till 72 timmar. Formulan kommer i en närande gelstruktur som stärker hudens barriär samtidigt som den skyddar mot yttre miljöpåverkan.

Pris: 189 kronor.

(Rek pris: 250 kr)

KÖP

Nästa bild
Radiance Serum - Exuviance KÖP

Radiance Serum - Exuviance

Ett serum som intensivt återfuktar huden och stärker hudens egen skyddsbarriär. En kombination av både AHA och PHA stimulerar hudens cellförnyelse. Bidrar till en förbättrad hudstruktur och jämnare hudton med ett fantastiskt glow.
Rekommenderas till alla hudtyper.

Pris: 699 kronor.

KÖP

Nästa bild
Crème De La Mer - La Mer KÖP

Crème De La Mer - La Mer

En klassiker och ultrarik kräm som hjälper till att läka torr och känslig hud på djupet. Krämen ger huden en hälsosam och återfuktad känsla och minskar utseendet av linjer och rynkor. Värm upp krämen mellan fingrarna och applicera på huden.

Pris: 1 970 kronor.

KÖP

Nästa bild
Micellar Solution - Filorga KÖP

Micellar Solution - Filorga

Trippelverkande mild rengöring som avlägsnar make-up, lugnar och återfuktar huden.

Pris: 188 kronor.

(Rek pris: 285 kr)

KÖP

Nästa bild
Luna Sleeping Night Oil - Sunday Riley KÖP

Luna Sleeping Night Oil - Sunday Riley

Nästa generations retinololja som gör huden fylligare samtidigt som synligheten för rynkor, hudrodnad och grova porer blir mindre. Resultat: en synbart yngre hud.

Pris: 619 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!