Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Fuktboosta huden med hyaluronsyra – se resultat direkt!

Är din hy i behov av en fuktboost? Då ska du prova hudvårdsprodukter med hyaluronsyra, en riktig hjälte inom hudvård.

Foto: Dr Ceuracle

Hyaluronsyra är en populär ingrediens i hudvårdsprodukter eftersom den hjälper huden att binda fukt – faktum är att denna fuktmagnet kan hålla upp till tusen gånger sin vikt i vatten!

En produktserie med hyaluronsyra som är väl värd att spana in är Hyal Reyouth från det trendiga K-beauty-märket Dr. Ceuracle. Denna serie innehåller hyaluronsyra med olika molekylvikter, något som hjälper till att ge huden en riklig återfuktning på olika nivåer av hudlager eftersom olika molekylstorlekar når olika djupt ner i huden. I serien ingår allt du behöver för en återfuktande hudvårdsrutin, från toner och serum till nattkräm och ansiktsmask.

Här nedan hittar du våra fuktgivande favoriter från serien.

Hyal Reyouth Toner - Dr Ceuracle KÖP

Hyal Reyouth Toner - Dr Ceuracle

En geltoner som plumpar huden inifrån, lugnar, ökar elasticiteten och ger en långvarig återfuktning med hjälp av sex typer av hyaluronsyror. Applicera efter rengöring för att stärka hudens fuktbarriär.

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hyal Reyouth Lifting Mask - Dr Ceuracle KÖP

Hyal Reyouth Lifting Mask - Dr Ceuracle

Ger omedelbar återfuktning till trött och torr hud. Sheetmasken är boostad med hyaluronsyra, panthenol (Vitamin B5) och adenosine samt verkar uppstramande, skyddande och lystergivande. Ger nytt glow till glåmig hy!

Pris: 49 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hyal Reyouth Hydrogel Eye Mask - Dr Ceuracle KÖP

Hyal Reyouth Hydrogel Eye Mask - Dr Ceuracle

Räddaren i nöden när du vill se lite piggare ut. De sköna ögonmaskerna innehåller 6 olika hyaluronsyror samt vitamin B5 för maximal återfuktning. Applicera under ögonen, låt verka en halvtimme och möt världen mer en mer vaken blick med färre synliga fina linjer. Wow!

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hyal Reyouth Ampoule - Dr Ceuracle KÖP

Hyal Reyouth Ampoule - Dr Ceuracle

Perfekt när du vill addera extra fukt till huden. Med sex olika typer av hyaluronsyra återfuktar detta kraftfulla serum torr hud på djupet. Ta en liten mängd av de dryga dropparna och klappa in i huden. Återfuktning deluxe!

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hyal Reyouth Night Cream - Dr Ceuracle KÖP

Hyal Reyouth Night Cream - Dr Ceuracle

Som skönhetssömn på burk. Den silkeslena cremen sjunker omedelbart in i huden och när djuper ner i hudens lager för en intensiv återfuktning. Jämfört med de övriga produkterna i serien känns nattcremen rikare i konsistensen. Fructan bidrar till att boosta hudcellernas förnyelse. Vakna upp med djupt återfuktad och mjukare hud med förbättrad elasticitet.

Pris: 429 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!