instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Fuktgivande, makeupförberedande eller fixerande? – Så väljer du rätt ansiktsspray

Av: Metro Mode

Det finns ett ansiktsspray för varje behov, men frågan är vilken som gör vad? Vi går igenom vilka varianter som finns och hur du väljer rätt!

Foto: Smashbox

Fuktgivande, makeupförberedande och fixerande – det finns en ansiktsspray för varje behov. Nedan listar vi tre olika varianter.

Fuktspray – för snabb uppfräschning

En fuktspray är en blandning av återfuktande och vårdande ingredienser som friskar upp, ger lyster och mjukgör. Det är med andra ord fukt i sprayform som fungerar utmärkt när ansiktet börjar strama framför datorn, efter en lång dag på stranden eller efter en uttorkande flygresa. Du kan även spraya en fuktspray över din makeup.

Fixerande spray – får makeup att hålla längre

Ett riktigt bra fixeringsspray förlänger livstiden på din makeup. Med hjälp av en fixerande spray kan du vara säker på att din look är säkrad för resten av dagen eller kvällen. Den blir dessutom en snygg finish och finns i både matta och lystergivande varianter.

Primerspray– för perfekt bas

En spray med primereffekt ger dig en perfekt grund inför applicering av makeup. Spraya ansiktet efter att du smörjt in huden med ansiktscreme och vänta några sekunder innan du lägger foundation. På så sätt håller sminket bättre. Den kan också användas utan makeup, och har då en utjämnande och lystergivande effekt på din hud.

Källa: Kicks

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår