Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Ge nytt liv till blont, ljusbrunt, slingat eller grått hår med Moroccanoils neutraliserande hårvårdshjältar

Sätt den perfekta touchen på din hårvårdsrutin med Moroccanoils nyheter som ger både ett mer livfullt och hälsosammare svall!

Foto: Moroccanoil

Moroccanoils nyheter ger livfullare och hälsosammare svall med en fräscht glänsande färg. Med Blonde Perfecting Purple Conditioner får du nytt liv i allt från blont, ljusbrunt, slingat eller grått hår.

Det är ett närande och lättviktigt balsam som stärker håret och samtidigt motverkar gula och orangea toner. Hårsäckarna repareras och förseglas samtidigt som utredande aminosyror förbättrar och bibehåller färgen. Förstärk din lyster genom en mer glänsande hårfärg!

Avsluta din hårvårdsrutin genom att massera in produkten 1-2 minuter efter schamponering med den perfekta partnern Blonde Perfecting Purple Schampoo. För förstärkt toning lämnar du i balsamet i upp till fem minuter och sköljer sedan noga. Avsluta med Moroccanoils Treatment i handdukstorkat hår.

Källa: Bangerhead

Blonde Perfection Purple Conditioner - Moroccanoil KÖP

Blonde Perfection Purple Conditioner - Moroccanoil

En formula med professionell styrka, innehållande lila pigment som neutraliserar koppartoner, medan ArganID™-tekniken hjälper till att reparera och försegla fjällskiktet. Färgsäker.

Pris: 119 kronor.

KÖP

Nästa bild
Blonde Perfecting Purple Shampoo - Moroccanoil KÖP

Blonde Perfecting Purple Shampoo - Moroccanoil

Professionell styrka och med lila pigment för att motverka starka gula- och orange nyanser som resulterar i oönskade koppartoner. Innehåller ArganID -teknologi, med positivt laddade mikropartiklar som dras till de negativt laddade hårfibrerna och tillför arganoljans antioxidanta kraft djupt in i cortex, reparerar och förseglar håret. Färgbevarande. Fritt från sulfat och parabener.

Pris: 259 kronor.

KÖP

Nästa bild
Treatment - Moroccanoil KÖP

Treatment - Moroccanoil

Bästsäljare som passar alla hårtyper!

Detta är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans.

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!