Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Glitter och starka färger dominerar Fenty Beauty by Rihannas nya galaxykollektion

Rihanna lanserade nyligen sitt sminkmärke ”Fenty Beauty” – skönhet som inkluderar alla kvinnor världen över. Vi älskade den första lanseringen (som blev SÅ hajpad!) och fredagen den trettonde släpps den nya galaxykollektionen. Går det ens att bli mer taggad?

fenty-beauty-galaxyFoto: Fenty Beauty by Rihanna

Superstjärnan Rihanna skapade Fenty Beauty för kvinnor i alla hudtoner och lanserade en foundation i hela 40 olika nyanser. Den första lanseringen bestod bland annat av en primer, foundations, contour- och highlighters och ett superpopulärt läppglans. Något många saknade ur den första kollektionen var ögonskuggor men ni trodde väl inte att Rihanna skulle låta oss vänta på det i evigheter?

I den nya kollektionen finns det en hel palett med 14 ögonskuggor i glittriga färger. Du kommer även kunna köpa en ögonskuggsborste till paletten. Utöver ögonskuggorna består galaxy-kollektionen av en hel rad holografiska läppglans och fyra skimriga läppstift i allt från chockrosa till en mer höstig lila färg. I kollektionen finns det även tre metalliskt glittriga eyeliners i guld, mörkblått och grönt. Vi vill testa allt nu med en gång!

Vill du veta Rihannas bästa tips på hur man använder smink? Så här säger hon: “Makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Våga chansa och ta risker när det kommer till smink, och våga göra något nytt och annorlunda. ”

Produkterna släpps fredagen den trettonde i USA och kommer att säljas på Sephora från och med måndagen den sextonde oktober! 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!