Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Linn Ahlborg lanserar ny parfym – så här doftar den

Hotshot But Hotter är namnet på Linn Ahlborgs andra parfymsläpp tillsammans med Nordicfeel. Parfymen beskrivs som en mer mogen utveckling av orginalparfymen Hotshot. 

Linn-ahlborg-hotshot

Influencersamarbeten
Nordicfeel har gjort flera parfymsamarbeten med olika influencers. Exempelvis har Kenza Zouiten Subosic skapat parfymen ALANI och ALANI NIGHT tillsammans med beautyföretaget. Bianca Ingrosso har också släppt två parfymer, Lei och Lei di Sera, tillsammans med Nordicfeel innan hon startade sitt eget varumärke Caia Cosmetics. Nu är det dags för Linn Ahlborg att släppa sin andra parfym i samarbete med Nordicfeel.

Ville skapa en mognare doft
Till skillnad från Kenza och Bianca så har Linn inte valt att lansera en dags- och en kvällsdoft. Istället har hon utvecklat sin originalparfym i en mer mogen tappning. Om doften säger Linn själv: ”Den här gången ville jag skapa en mognare doft vilket är en självklarhet för mig då vi alla inklusive jag har blivit äldre sedan den förra lanseringen. Hotshot But Hotter är mer sofistikerad och stilren samtidigt som den känns lekfull.”

Om doften
Hotshot But Hotter beskrivs på Nordicfeels hemsida som en varm och stilren doft samtidigt som den är elegant och exklusiv på personen som bär den. Toppnoterna av svartvinbär, bergamott och mandarin kombineras med noter från hallon, neroli och jasmin. I basen finner du vanilj och mysk, dessutom är parfymen cruelty free och vegansk.

Bevaka produkten
Parfymen lanseras fredag den 25:e september klockan 17:00, men den som vill bevaka produkten redan nu kan göra det HÄR.

Hotshot But Hotter - Linn Ahlborg x Nordic Feel KÖP

Hotshot But Hotter - Linn Ahlborg x Nordic Feel

Pris: 599 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!