instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

18 underbara produkter från GOSH som tar din makeuplook från dag till kväll

Av: Metro Mode

Från perfekta primers till läckra läppstift – GOSH har allt du behöver för en fräsch vardagslook som med enkla medel kan anpassas till julminglet eller nyårsfesten. Vi listar deras bästa produkter för säsongens alla festliga tillfällen!

Foto: H&M

Redo för fest? Oavsett om du är ute efter en snygg makeup-look till vardags eller en festlig look till julminglet så har GOSH produkterna som passar lika bra dag som kväll.

Börja med en primer som slätar ut ojämnheter, följt av en ultralätt foundation och kamouflerande concealer. Skapa liv och dimension med hjälp av ett solpuder eller varför inte ett rouge i en pigg färg?

Välj ögonskugga beroende på tillfälle (paletten här nedan innehåller nyanser som passar till både dag och kväll). Eyeliner i en snygg färg följt av mascara blir pricken över:et inför utekvällen, och glöm inte ett fuktgivande läppstift för en fullbordad look!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av GOSH COPENHAGEN (@goshofficial)

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår