Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Gua Sha/face roller – guide till spänstigare hud

Unna din hud lite extra lyx med ett hemma-spa. Med hjälp av en gua sha sten och face roller av rosenkvarts kan du enkelt höja nivån på din kvällsrutin till att bli både lugnande, rogivande och fantastisk för din hud! Vi berättar hur du går tillväga!

Foto: Pexels

Genom att använda en gua sha sten eller face roller ökar du hudens blodcirkulation, cellförnyelse, elasticitet och produktion av kollagen. Rosenkvarts är dessutom känd för sin förmåga att motverka ålderstecken och vid regelbunden användning av dessa produkter kan du alltså få både mer glow och spänst i din hy!

Så använder du en face roller:

Reducera svullnad effektivt med en face roller. Använd morgon och kväll i 5-10 minuter tillsammans med ditt serum. Rulla alltid från mitten av ansiktet, utåt samt uppåt – aldrig fram och tillbaka. Avsluta varje drag mot sidan av ansiktet för att hjälpa att dränera lymfarna.

Hur använder du en gua sha?

Tillsammans med ditt favoritserum eller olja använder du din gua sha morgon och kväll i 5-10 minuter. Vinkla stenen i en 45-gradig vinkel med ett lätt tryck. Börja med nacke, hals och käkar och jobba dig upp mot öronen, på kindbenen och i pannan. Alla sidor av verktyget kan användas och du masserar alltid uppåt och utåt.

Kombinera användningen av face rollern och gua sha för bästa resultat och upplevelse.

Källa: Bangerhead

Facial roller - Bangerhead KÖP

Facial roller - Bangerhead

Ingen har väl missat den senaste hudvårdstrenden jade rollers? En ansiktsroller är det perfekta verktyget för att minska puffighet och släta ut linjer. Använd din Facial Roller i samband med din vanliga hudvårdsrutin eller rulla ansiktet när som helst du längtar efter en avkopplande stund.

Pris: 149 kronor.

(Rek pris: 199 kr)

KÖP

Nästa bild
Gua Sha Facial Massage Stone - Bangerhead KÖP

Gua Sha Facial Massage Stone - Bangerhead

Ta din hudvårdsrutin till nästa nivå med hjälp av denna Gua Sha-sten! Stenen kan användas för hela kroppen och är ett idealiskt komplement till din hudvårdsrutin – den minskar muskelspänning, ökar cirkulationen och minskar ansamling restprodukter under huden och får din hy se mer utvilad ut. En mini-face lift helt enkelt!

Tillverkad av rosenkvarts.

Pris: 142 kronor.

(Rek pris: 165 kr)

KÖP

Nästa bild
Rose Quartz Gua sha and Roller set - Bangerhead KÖP

Rose Quartz Gua sha and Roller set - Bangerhead

Pris: 291 kronor.

(Rek pris: 388 kr)

KÖP

Nästa bild
Quartz Sculpt and Lift Face Stone - Ere Perez KÖP

Quartz Sculpt and Lift Face Stone - Ere Perez

Det lyxiga verktyget är utformat med autentisk klar kvarts och anpassar sig till ditt naturliga konturer för att skulptera och lyfta. Genom att försiktigt massera över huden, stimulerar det lymfatisk dränering och kickstarter mikrosirkulationen. Gua Sha är känt för att minska puffiness, främja anti-aging och förbättra elasticiteten.

Pris: 227 kronor.

(Rek pris: 265 kr)

KÖP

Nästa bild
Crystal Contour Gua Sha Green Aventurine Beauty Tool - Odacité KÖP

Crystal Contour Gua Sha Green Aventurine Beauty Tool - Odacité

På morgonen hjälper ansiktsmassage till att minska svullnad i ansikte och under ögonen samt eliminera andra trötthetstecken. Kvällsmassage hjälper ansiktsmusklerna att slappna av och lindra muskelspänningar som bildats under dagen. Gua Sha kan, förutom till ansiktsmassage, också användas för att lindra spänningar i axelområdet, nacken och bettmusklerna samt till kroppsmassage. Gua Sha är också lämplig till akupressur och öppnande av muskelmembran. Blåmärken kan uppkomma vid användning av Gua Sha till kroppsmassage.

Pris: 495 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!