METRO MODE + BaByliss

Guide: Så stylar du håret snabbt och snyggt med trendiga varmluftsborsten

Att styla håret har aldrig varit så enkelt och gett ett så snyggt resultat som med Digital Sensor varmluftsborste. Den smarta borsten gör att du spar tid på morgonen genom att du skonsamt torkar håret, samtidigt som du kan styla håret som du vill ha det. I samarbete med BaByliss guidar vi dig här till hur du använder varmluftsborsten och hur du snabbt och enkelt kan få till en snygg vardagsfrisyr. 

Foto: REX/Shutterstock

När du vill få till en snygg vardagsfrisyr, men inte har tid för hela proceduren med att tvätta håret, föna det och sedan locka eller platta det, så är varmluftsborsten ditt bästa stylingverktyg. BaByliss Digital Sensor varmluftsborste är superenkel att använda och till skillnad från din gamla hårfön så torkar den håret på ett mer skonsamt sätt. Varmluftsborstens digitala sensor anpassar automatiskt temperaturen och hastigheten efter vilket stylingverktyg som används. Detta skyddar håret från att slitas på onödigt mycket. Med varmluftsborsten och de olika tillbehören kan du platta håret, skapa volym och styla håret. Om du har hår som ofta tenderar att lägga sig platt bara någon timme efter att du stylat det, så kan varmluftsborstens roterande borstar och blåsfunktion fungera för att ge extra volym, och dessutom ge håret extra fin glans.

Så här använder du varmluftsborsten för att få till en snygg vardagsfrisyr:

1. Applicera en värmeskyddande produkt i håret.

2. Dela upp håret i sektioner med hjälp av klämmor. Det sparar tid och gör det enklare att styla håret.

3. Rulla borsten ända upp till hårbotten för att skapa klassisk och chict svall eller rulla borsten inåt eller utåt i hårets ändar för en trendig form.

4. BaByliss varmluftsborste har två inställningar för att reglera temperaturen, och om du vill kan du avsluta med att blåsa håret med kalluft. Det gör att håret får fin glans och håller formen bättre.

5. Avsluta med en glansspray för extra snygg finish.

Läs mer om BaByliss Digital Sensor varmluftsborste och klicka hem den här.

I samarbete med BaByliss.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!