Skönhet

Hair frosting – därför älskar kändisarna den nya hårtrenden

Vårens nya hårtrend “Frosting” är ett alternativ till bayalage som ljusar upp håret utan att kräva täta besök hos frisören. Här är allt du behöver veta om den nya trenden.

Foto: Instagram @sofiarichie/@adamburrell

Frosting är hårtrenden som kändisar som Hailey Bieber älskar just nu: en variation på klassiska slingor som ljusar upp utvalda delar av håret på ett snyggt och naturligt sätt. Så här förklarar kändisfrisören Bianca Hillier vad metoden innebär:

“Frosting är en metod där man på fri hand målar highlights på hårets yta. Placeringen gör att utväxten ser naturlig ut, perfekt för de som bara går till salongen några gånger om året.”

Varma eller kalla toner?

Frosting innebär ofta highlights som har en kall ton men de går även att göra med en varmare, gyllene ton. Om du har en preferens är det bra att ta med en bild på det resultat du vill ha, säger Hillier:

“Det är alltid bäst att ha en bild med dig av vad du vill ha, det hjälper frisören att avgöra vad som är realistiskt att försöka uppnå. Din hudton och ögonfärg avgör vilken ton som är bäst för dig.”

Slutligen är det bra att ta tänka på hur mycket underhåll du kan åta dig och hur naturligt du vill att resultatet blir – detta avgör hur ljusa highlights du ska välja. Valmöjligheterna består av allt från subtila highlights som ger intrycket av solblekt hår, till en mer dramatisk förändring i form av ljusare highlights.

Källa: Glamour

Foto: Instagram @adamburrell

Nästa bild

Foto: Instagram @halleberry

Nästa bild

Foto: Instagram @sofiarichie

Nästa bild

Foto: Instagram @haileybieber

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!