Skönhet

Hallå där: Elin Johansson Metro Modes nya skönhetsbloggare

elin_johansson
Elin Johansson är frisören som har stenkoll på allt vi vill veta om hår och skönhet. Vi fick en pratstund med vår nya bloggare om favoriterna i necessären, hockeyfrillan i gymnasiet och hennes galna fetisch…
 
Hej Elin, berätta lite om vem du är!
– Jag är en hår och skönhetstokig 26-årig tjej som kommer från Gävle men har bott i Stockholm i snart åtta år. Jag jobbar som frisör och driver Sveriges största hårblogg.
 
Vad kommer läsarna att hitta i din blogg på Metro Mode?
– Min blogg handlar främst om hår, skönhet och en del livsstil. Jag brinner mycket för att inspirera mina läsare att ta hand om sina hår. Tipsa om de bästa hår- och skönhetsprodukterna på marknaden. De kommer även att få se en hel del hårmakeovers och få följa med mig i vardagen genom vloggar, det är väldigt kul.
 
isabella_lowengrip_frisorIsabella Löwengrip är en av Elins kunder
 
Berätta något dina läsare inte vet om dig?
– Jag har en galen sushi-fetisch. Mina kollegor tror att jag kommer börja simma snart för jag äter sushi till lunch fyra gånger i veckan.
 
Du är ju grym på skönhet – och speciellt hår! Vilka är dina bästa tips för ett välmående barr?
– Åh, tack! Mina bästa tips är att ha en bra frisör som respekterar dina önskemål och hårets potential. En bra hårvårdsrutin med bra produkter som passar ditt hår. Sunt förnuft med verktyg och hårtvätt – inte svårare än så.
 
Vilka tre skönhetsprodukter är dina ”måsten” i vardagsnecessären?
Smink: Translucent powder (löspuder som fixer makeupen, reds.anm.), concealer och solpuder.

Hår: Hårborste, torrschampo och hårsnoddar.
 
elin_johanson
 
Vilken är den mest pinsamma frisyr du haft?
– Det måste har varit när jag klippte upp håret för mycket så jag fick hockeyfrilla på frisörgymnasiet. Tror jag färgade håret lila också, verkligen ingen hit.
 
Vad gör du helst en ledig söndag?
– Eftersom mitt jobb är min livsstil så jobbar jag på söndagar. Planerar kommande vecka och förbereder material till bloggen. Helst skulle jag vilja ligga i soffan hela dagen och kolla på serier…
 
elin_johanson
Vad är det bästa och det värsta du vet?
– Det bästa jag vet är min hund Torsten och det värsta jag vet är människor som går sakta.
 
Vad ser du fram emot nu i höst?
– Jag ser fram emot alla förändringar hösten kommer med. Vi vill byta frisyr, kläder, stil och även köpa hem mysig inredning. Jag ser mest fram emot min nya lägenhet som jag köpt, att få inreda och skapa ett nytt hem. Men framför allt, att få bli en del av Metro Mode.
 
Kolla in Elins blogg här >>
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!