Skönhet

Hannah testade Brow lift – resultatet blev inte alls som hon tänkt sig

Brynlaminering eller Brow lift är skönhetsbehandlingen som utlovar väldefinierade, fylliga ögonbryn. Men för TikTok-användaren Hannah Unsworth blev resultatet inte alls som hon tänkt sig.

Foto: TikTok @cassie_0181

Vad är Brow lift eller brynlaminering?

Brynlaminering eller Brow lift är en skönhetsbehandling som blivit alltmer populär under senare år. Syftet med behandlingen är att ge brynen ett “lyft”, samt illusionen av tätare och fylligare bryn.

Behandlingen består av fyra delar där man med hjälp av olika produkter definierar, fixerar och färgar ögonbrynen. Precis som vid ett lashlift ingår även en keratinbehandling som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner.

Visar upp sitt misslyckade Brow lift på TikTok

Hanna Unsworth, @cassie_0181 på TikTok, är en av de som har provat på behandlingen. Men i en video som i skrivande stund har 1,6 miljoner visningar berättar hon att brynlamineringen, som utfördes på en skönhetssalong, gav ett helt annat resultat än förväntat.

I videon ser vi inledningsvis hur brynen ska ut efter ett lyckat Brow lift: välformade och fylliga. Därefter visar Unsworth upp det hårresande resultatet – vildvuxna ögonbryn som ser groteskt stora ut i förhållande till hennes ansikte.

@cassie_0181 I’m embarrassed 😂 #fyp #foryou #foryoupage #eyebrowlamination ♬ original sound – Kneely_Knight

“Väldigt besviken”

Efter att videon publicerades rådde flera personer Hanna att blöta ned ögonbrynen och kamma igenom dem, något som skulle återställa dem till sin normala skepnad:

“Jag utför den här behandlingen”, skrev en användare. “Blöt ned dem så fort som möjligt och kamma igenom dem.”

Unsworth följde rådet – som flera användare betonade handlade om varmvatten – och berättade senare att hennes bryn återgått till det normala: “Men jag är väldigt besviken, det var det första jag unnat mig själv sedan jag fick barn”, skrev hon.

Källa: The Sun

Foto: TikTok @cassie_0181

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!