Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Här är ansiktsmasken som hjälpte Hailey Biebers akne

Även om Hailey Biebers hy ser orättvist perfekt ut, så har Mrs. Bieber varit väldigt öppen kring sina tidigare problem med hyn. Bland annat så har hon berättat att hon led av akne när hon var yngre. Nu avslöjar Hailey vilken ansiktsmask som var hennes stora räddning. 

Foto: Instagram @haileybieber

Hailey Bieber har blivit känd för att vara något av en guru när det kommer till hudvård. Hon har tidigare berättat öppet om hur hon fick problem med akne när hon var yngre och först började med preventivmedel. Dessutom så har hon hjälpt maken Justin Bieber att bli av med aknen.

Lyckligtvis för oss så är Hailey givmild när det kommer till att dela med sig av sina hudvårdshemligheter. På Instagram lade hon nyligen ut en bild på Dr. Barbara Sturms clarifying mask och skrev att det var en av hennes absoluta favoritprodukter när det kommer till behandling av akne.

Clarifying mask – Dr. Barbara Sturm KÖP

Clarifying mask – Dr. Barbara Sturm

Clarifying Mask är en ansiktsmask som innehåller ballongranka, blåeld och solrosfröolja som förbättrar hudens skyddande barriär och balanserar pH-nivåerna. Zink och kaolin absorberar överflödigt talg och ger huden en matt finish medan portlack har en lugnande effekt. Vid regelbunden användning så kommer huden bli mer jämn och klar. Huden blir återfuktad och synligheten av fina linjer och rynkor minimeras.

Pris: 1 449 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!