instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Här är de 7 största skönhetstrenderna 2016 – enligt Pinterest

Av:

Skönhetstrender kommer och går hela tiden och det kan vara svårt att hänga med i vad det senaste är. Pinterest har utifrån vad som ”pinnats” mest sammanställt vad som kommer att vara de 7 största skönhetstrender under 2016.

Pinterest har kartlagt ”pinning-vanorna” hos mer än 100 miljoner användare för att skapa deras årliga Pinterest 100, som är en lista över de trender som kommer att dominera 2016. Här kommer de 7 största skönhetstrender.

Annons

1. Mermaid-färgade toppar – Trenderna kring hårfärg ändras hela tiden men enligt Pinterest är det mermaid-färgade toppar som gäller. (Foto: lovethispic.com / modernsalon.com)

2. Fyrkantiga naglar – Enligt Pinterest är det inte rundande toppar eller klonaglar som gäller längre. Utan under 2016 kommer det vara kantiga-toppar som gäller! (Foto: etsy.com / pinterest.com)

 

3. Enkel androgyn makeup – Enligt Pinterest kommer könsgränserna att suddas ut och enkel samt androgyn makeup kommer vara trendigt under 2016.



4. Naturligt hår – Glöm hårprodukter, plattänger och locktänger i år är det naturligt hår som gäller. (Foto: BFA.com/REX/Shutterstock)

 

5. Buskiga ögonbryn – Buskiga ögonbryn kommer fortsätta att vara trendigt. (Foto: Rex features/Shutterstock)

 

6. Broscher i håret – Inga mer hårband nu är det broscher som gäller. Enligt Pinterest kommer broscher att vara årets trendigaste håraccessoar. (Foto: essexvintageweddingguide.wordpress.com)

 

7. Sminka dig som Adele – Internet flödar av olika tutorial-videos med Adele kopior. Hennes enkla och snygga makeup passar på de flesta så den här trenden känns välkommen.

 

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår