Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Här är den virala highlightern som Phoebe Dynevor från Bridgerton älskar (och som säljer slut direkt)

Så fort en produkt blir stor på TikTok vet vi att den måste ha något speciellt. Här är highlightern som blivit viral på plattformen – och som ger skådespelerskan Phoebe Dynevor hennes glow.

Foto: Instagram @charlottetilbury

En highlighter från Charlotte Tilbury har exploderat i popularitet efter att ha blivit viral på TikTok, och det är inte svårt att förstå varför: enligt personer som provat Charlotte Tilbury Beauty Light Wand krävs det endast ett snabbt svep av produkten över kindbenen – och lite lätt duttande med fingertopparna – för att skapa ett utsökt skimmer.

Älskas av Bridgerton-stjärnan

Produkten har blivit så populär att det i Storbritannien säljs ett exemplar av den var åttonde sekund. Som om det inte vore nog att ett flertal TikTok-videor lyfter highlightern har skådespelerskan Phoebe Dynevor – känd från serien Bridgerton – nu blivit ansiktet utåt för den.

Charlotte Tilbury publicerade nyligen bilder på Dynevor, iförd märkets produkter, på Instagram. Reaktionerna lät inte vänta på sig:

“Jag är besatt av hennes makeup”, skriver en användare.

“Hennes makeup är spektakulär och Phoebe ser otrolig ut”, kommenterade en annan inlägget.

“Bländande vacker”, skriver en annan.

Källa: Vogue

Beauty Light Wand Highlighter - Charlotte Tilbury  KÖP

Beauty Light Wand Highlighter - Charlotte Tilbury

Pris: 343 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!