Skönhet

Här är Hollywoods märkligaste skönhetshemligheter

Hollywood svämmar över av konstiga trender och annorlunda skönhetshemligheter. Vi har hittat kändisarnas absolut märkligaste knep, som du faktiskt borde testa.

Vi är ju alla (fast vi kanske inte vill erkänna det) fascinerade över Hollywoodstjärnornas skönhetsrutiner. Hur de alltid får till svallande lockar och hur deras hy alltid ser strålande ut. Vi hade gärna suttit som en fluga på väggen och sett hur kändisarna utför sin magi, för det måste vara magi. Hur kan de annars sluta åldras, aldrig ha en dålig hårdag och få en superkropp två veckor efter förlossning? Några av deras metoder är rätt uppenbara, som att dricka mycket vatten, gå långa promenader och äta hälsosamt, men vissa är rätt knäppa. Ketchup, cola och majonnäs är några ingredienser i kändisarnas skönhetsrutiner. Spana in bildspelet för att se hemligheten bakom Blake Livelys hår och 6 andra hemligheter.
Foto: REX

Suki Waterhouse

Suki Waterhouse

Hemligheten bakom Suki Waterhouses busiga strandlockar är faktiskt Coca-Cola. Suki berättade för US Weekly att hon inte gillar sitt hår när det är nytvättat och att hon då brukar skölja det med Coca-cola.

Coca-cola används ibland för att tona ner misslyckade hårfärgningar så denna metod är inte att rekommendera om du färgar håret.

Foto: REX

Nästa bild
Sienna Miller

Sienna Miller

Sienna Miller är en ständig inspirationskälla när det kommer till frisyrer. Hon har testat de flesta färgerna och frisyrerna, alla har såklart inte blivit en succé.

För Vogue berättade hon att det blev totalt misslyckat när hon färgade håret med henne. Det enda som kunde rädda håret var ketchup. I över ett år fick hon behandla håret med ketchup för att det skulle gå tillbaka till det normala.

Foto: REX

Nästa bild
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Har du alltid undrat hur Scarlett Johansson får sin hy sån där fräsch lyster i ansiktet? Då får du svaret här, hon tvättar nämligen ansiktet med äppelcidervinäger. Hon upptäckte att finnarna dämpades och huden lugnades  när hon började tvätta huden med äppelcidervinäger.

Foto: REX

Nästa bild
Halle Berry

Halle Berry

Superfräscha Halle Berry gör faktiskt sin alldeles egen peeling. Hon blandar en skrubb av duschkräm och kaffesump. Så nästa gång du brygger kaffe ska du inte slänga sumpen i sopkrogen utan ta med den in i badrummet.

Att smörja in kroppen med kaffe är faktiskt ett gammalt husmorsknep; bland annat ökar koffeinet blodcirkulationen.

Foto: REX

Nästa bild
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Gwyneth har tagit till ett annorlunda knep för att få vitare och renare tänder. Hon är nämligen ett stort fan av “oil pulling”. Det innebär att man sköljer munnen med sesam- eller kokosolja i ungefär 10-20 minuter. Det sägs dra ut gifter och göra tänderna vita. Inom den indiska hälsoläran ayurveda har man länge använt sig av denna teknik.

Foto: REX

Nästa bild
Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Skådespelerskan med det vackra håret har ett minst sagt speciellt sätt att ta hand om sin man. Hon balsamerar håret med honung och öl.

– Jag luktar som en öltunna i flera dagar efteråt men det är väldigt bra för håret, berättade hon för The Daily Mail.

Foto: REX

Nästa bild
Blake Lively

Blake Lively

Är det något som är säkert så är det att Blake Lively har fantastiskt hår. Hennes hemliga vapen står nog i ditt kylskåp, det är nämligen majonnäs. Ja du läste rätt!

– Min mamma lärde mig ett jättebra skönhetsknep. Innan hon skulle hoppa in i duschen masserade hon in majonnäs eller olja i topparna. På det sättet blev topparna skyddade från schampot och blev inte uttorkade, berättade Blake för Byrdie.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!