Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Här är nagellacket som Sofia Richie älskar

Vill du ha lika snygga naglar som Sofia Richie Grainge? Här är nagellacket som sommarens ultimata it-girl använder för att få till sin subtilt lyxiga manikyr.

Foto: Instagram @sofiarichie

Om det är någons stil som vi suktar efter just nu så är det Sofia Richie Grainges. Med sina trendiga och samtidigt stilrena outfits är hon en av de kändisar som många av oss säkerligen drömmer om att byta garderob med.

Sofias klädstil är dock inte den enda vi skulle vilja återskapa – särskilt på senare tid har modellen blivit en förebild när det kommer till skönhet. Hennes sparsmakade makeup har blivit ett hett omtalat ämne och nu har turen kommit till hennes naglar!

Foto: Instagram @sofiarichie

Den som följer Richie på sociala medier har säkert lagt märke till att hon gärna håller sig till en sofistikerad och enkel manikyr, ofta i ljusrosa. Denna look gör att naglarna ser vårdade ut utan att för den sakens skull ta överdrivet mycket fokus, vilket passar perfekt in i Sofias exklusiva och samtidigt minimalistiska stil.

Häromdagen avslöjade Richie vilket nagellack hon föredrar att använda för att uppnå denna look: Essies lack i nyansen Skinny Dip. Med sin mjukt rosa ton är detta lack det perfekta valet för dig som är ute efter en neutral manikyr som andas subtil lyx.

Sugen på att prova Sofia Richies favoritlack? Nedan har vi listat ljusa lack som ger dig känslan av quiet-luxury som Richie har blivit känd för.

Skinny dip - Essie KÖP

Skinny dip - Essie

Pris: 20 pund.

KÖP

Nästa bild
Ballet slipper - Essie KÖP

Ballet slipper - Essie

Drottning Elizabeths favoritlack!

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Mademoiselle - Essie KÖP

Mademoiselle - Essie

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Allure - Essie KÖP

Allure - Essie

Kate Middletons favoritlack!

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!