Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Kända schampot Wen har gjort rekordmånga kunder flintskalliga

wen-schampo-gor-man-flintskalliga
Företaget som säljer schampot marknadsför det som naturligt och vårdande, men nu har hundratals kunder förlorat håret.
Schampot som orsakat skadorna är Wen, ett kombinerat schampo och balsam som sedan starten påstått att de ska revolutionera schampo-marknaden och ge kunderna fylligt och blankt hår. Men nu har över 200 personer gått ihop för att stämma märket bakom schampot som gjort att de nu blivit skalliga. I sociala medier stormar folk och det verkar som att flera än de som lämnat in stämningen råkat ut för samma sak.
wen-skallig-schampo

Bolaget som tillverkar och säljer schampot är detsamma som tillverkar akneprodukterna ProActive. De har marknadsfört sitt schampoo med hjälp av kändisfrisören Chaz Dean.
wen-schampo-flintskallig
Schampot har funnits på marknaden sedan 2009 och på sin hemsida skriver de “Wen innehåller en balans av örter och naturliga ämnen som inte bara tvättar rent, utan också återfuktar och tillför näring, styrka och lyster”.

Wen själva påstår att kundernas håravfall inte beror på deras produkt men det återstår att se vad som domen i rätten blir.

Källa: Today

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!