Skönhet

Här är serumet från BeautyStat som Hailey Bieber säger har revolutionerat hennes hud

Ett serum som innehåller höga halter C-vitamin har blivit stort på TikTok – och är även en av modellen Hailey Biebers absoluta favoritprodukter. Här är allt du behöver veta om BeautyStats hyllade Universal C Skin Refiner Serum.

Foto: Instagram @beautystat/@haileybieber

För att lyfta Black History Month – månaden då man i USA uppmärksammar den svarta befolkningens historiska roll – berättar Hailey Bieber om sina favoritprodukter från företag med svarta ägare i en ny serie på Youtube.

“Har revolutionerat min hud”

I det första avsnittet pratar Bieber om hudvårdsmärket BeautyStat, grundat av Ron Robinson som tidigare har utvecklat produkter för Clinique, L’Oreal och Revlon. BeautyStats serum Universal C Skin Refiner Serum har blivit stort på TikTok, och detta av goda anledningar:

“Det är världens första serum som innehåller 20 procent ren C-vitamin, vilket var banbrytande i hudvårdsindustrin”, säger Bieber. “Det har revolutionerat min hud.”

Har blivit stort på TikTok

Serumets popularitet på TikTok beror bland annat på hudspecialisten Dr. Muneeb Shahs video om produkten. Han säger att C-vitamin är en antioxidant som främjar kollagenproduktion och motverkar pigmentation, men att vitaminet i sin aktiva form har svårt för att penetrera huden.

Han rekommonderar därför ett serum som innehåller mellan åtta och tjugo procent C-vitamin – som BeautyStats serum. Dr. Muneeb Shah berättar att han applicerar C-vitamin på morgonen, efter rengöring, och betonar vikten av att använda solskydd efteråt.

Här kan du se Dr. Muneeb Shahs video i sin helhet:

@dermdoctor Vitamin C Hype Check #skincare #vitaminC #learnontiktok #tiktokpartner #dermdoctor #beautystat #dermatologist ♬ 300 Violin Orchestra – Jorge Quintero

Källa: InStyle

Universal C Skin Refiner - BeautyStat Cosmetics

Universal C Skin Refiner - BeautyStat Cosmetics

30 ml

Pris: 1 116 kronor.

Finns även hos Space NK här!

 

Nästa bild
Universal C Skin Refiner - BeautyStat Cosmetics

Universal C Skin Refiner - BeautyStat Cosmetics

50 ml

Pris: 1 655 kronor.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!