Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Här är serumet från BeautyStat som Hailey Bieber säger har revolutionerat hennes hud

Ett serum som innehåller höga halter C-vitamin har blivit stort på TikTok – och är även en av modellen Hailey Biebers absoluta favoritprodukter. Här är allt du behöver veta om BeautyStats hyllade Universal C Skin Refiner Serum.

Foto: Instagram @beautystat/@haileybieber

För att lyfta Black History Month – månaden då man i USA uppmärksammar den svarta befolkningens historiska roll – berättar Hailey Bieber om sina favoritprodukter från företag med svarta ägare i en ny serie på Youtube.

“Har revolutionerat min hud”

I det första avsnittet pratar Bieber om hudvårdsmärket BeautyStat, grundat av Ron Robinson som tidigare har utvecklat produkter för Clinique, L’Oreal och Revlon. BeautyStats serum Universal C Skin Refiner Serum har blivit stort på TikTok, och detta av goda anledningar:

“Det är världens första serum som innehåller 20 procent ren C-vitamin, vilket var banbrytande i hudvårdsindustrin”, säger Bieber. “Det har revolutionerat min hud.”

Har blivit stort på TikTok

Serumets popularitet på TikTok beror bland annat på hudspecialisten Dr. Muneeb Shahs video om produkten. Han säger att C-vitamin är en antioxidant som främjar kollagenproduktion och motverkar pigmentation, men att vitaminet i sin aktiva form har svårt för att penetrera huden.

Han rekommonderar därför ett serum som innehåller mellan åtta och tjugo procent C-vitamin – som BeautyStats serum. Dr. Muneeb Shah berättar att han applicerar C-vitamin på morgonen, efter rengöring, och betonar vikten av att använda solskydd efteråt.

Här kan du se Dr. Muneeb Shahs video i sin helhet:

@dermdoctor Vitamin C Hype Check #skincare #vitaminC #learnontiktok #tiktokpartner #dermdoctor #beautystat #dermatologist ♬ 300 Violin Orchestra – Jorge Quintero

Källa: InStyle

Universal C Skin Refiner - BeautyStat Cosmetics KÖP

Universal C Skin Refiner - BeautyStat Cosmetics

30 ml

Pris: 968 kronor.

Finns även hos Space NK här!

 

KÖP

Nästa bild
Universal C Skin Refiner - BeautyStat Cosmetics KÖP

Universal C Skin Refiner - BeautyStat Cosmetics

50 ml

Pris: 1 452 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!