Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Här är skönhetsprodukterna för dig baserat på ditt stjärntecken!

Att välja rätt skönhetsprodukter som är rätt för just dig kan vara svårt – det finns ju så många! Gör det enkelt för dig och låt stjärnorna bestämma vilka skönhetsprodukter du ska använda.

Foto: Unsplash

Vilka skönhetsprodukter ska du ta dig an? Varför inte utgå från ditt stjärntecken för att hitta de rätta produkterna för just dig! Är du skorpion kanske du känner igen dig i en passionerad och bestämd personlighet, så vad sägs om en återfuktande kroppsolja som ger dig vacker lyster som får dig att känna dig riktigt härlig? Eller en 5-i-1 palett med primer, contour, bronzer, rouge och highlighter för dig som är jungfru? Spana in vilka skönhetsprodukter du ska välja i bildspelet nedan.

Källa: The Every Girl

Väduren KÖP

Väduren

Du som är vädur är självständig och energisk, så din skönhetsrutin kan med fördel innehålla produkter som inte kräver mycket jobb. Trots en liten ansträngning vill väduren göra ett statement – så ett perfekt rött läppstift är garanterat något för dig!

Rött läppstift i färgen “300” från Armani Beauty.

Pris: 410 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Oxen KÖP

Oxen

Du som är oxe är en jordnära och pålitlig person som uppskattar stabilitet och säkerhet. Oxen uppskattar helt enkelt de finare sakerna i livet och njuter av glans och glamour lite här och där. Därför är det minimalistiska där små detaljer gör looken perfekt för oxen. Det kan handla om att lägga lite glow på olika delar av kroppen eller en härlig glittrig ögonskugga.

Glow-droppar för kropp och ansikte från Isadora.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Tvillingarna KÖP

Tvillingarna

Tvillingen är väldigt flexibel och hanterar alla situationer som kommer i deras väg. Men de blir också lätt uttråkade, vilket gör att de vill genomgå en ständig förändring. Detta gäller även deras skönhetsprodukter, så när det kommer en ny trend eller en ny aktiv ingrediens är de inte sena på bollen.

A-vitaminsyra från The Ordinary

Pris: 178 kronor.

KÖP

Nästa bild
Kräftan KÖP

Kräftan

Du som är kräfta är känslosam, iakttagande och beskyddande för både dig själva och dina nära och kära. Förändring är inte kräftans grej, så nya produkter kan göra dig nervös. Därför är skönhetsprodukter som du kan lita på och som håller länge något för dig.

Dagkräm med 100-timmars återfuktning från Clinique.

Pris: 375 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lejonet KÖP

Lejonet

Lejonet är en naturlig ledare som trivs bra i miljöer där de själva är i centrum. Därför är lejonet inte rädd för att ta sin skönhetsrutin till nästa nivå och tar sig gärna an nya trender. Det behöver inte gå snabbt, men det ska ge effekt!

Brun-utan-sol-mousse från St. Tropez.

Pris: 329 kronor.

KÖP

Nästa bild
Jungfrun KÖP

Jungfrun

Du som är jungfru är organiserad och planerad i din vardag, vilket även syns bland dina skönhetsprodukter. Jungfrun begär ansvar och kontroll, vilket kräver skönhetsprodukter som passar alla behov.

5-i-1 palett med primer, contour, bronzer, rouge och highlighter från Isadora.

Pris: 239 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vågen KÖP

Vågen

Vågen står för kärlek och godhet, vilket gör att de söker frid i alla situationer. Vågens skönhetsrutiner är ofta enkla och eleganta samtidigt som de letar efter intressanta detaljer som får dem att sticka ut.

Ögonskuggspalett från Charlotte Tilbury.

Pris: 489 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skorpionen KÖP

Skorpionen

Skorpioner är passionerade och bestämda i sin personlighet. Därför vet de precis vad de vill ha när det kommer till skönhetsprodukter. Du som är skorpion vill ha produkter som skämmer bort hela kroppen och som får dig att känna dig elegant och sexig.

Återfuktande kroppsolja som gör huden mjuk och sammetslen från Clarins.

Pris: 505 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skytten KÖP

Skytten

Skytten är rolig och den som alltid är på språng. Oavsett var du är påväg ser du alltid till att se bra ut. Du kan de där enkla knepen som fixar den perfekta looken.

CC cream från Lumene.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Stenbocken KÖP

Stenbocken

Stenbocken älskar trygghet och struktur, vilket innebär att deras skönhetsrutin kan se likadan ut sedan en lång tid tillbaka. Det som fungerar investerar du i, helt enkelt.

Eight Hour Cream från Elizabeth Arden

Pris: 349 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vattumannen KÖP

Vattumannen

Du som är vattuman är individualistisk, har inga problem att stå upp för det du tror på och går gärna din egen väg. Kreativiteten sprudlar och den påverkar även dina skönhetsprodukter, vilket innebär att nya och spännande produkter är de rätta för dig.

Fuktgivande foundation som ger naturlig färg och ett strålande glow från Clinique.

Pris: 279 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fiskarna KÖP

Fiskarna

Fisken är en emotionell drömmare som är fantasifull och intuitiv. Eftersom de är så öppna och förstående tar de sig gärna an nya skönhetsprodukter och trender.

Mjukt och smörigt läppglans från bareMinerals.

Pris: 295 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!