Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

HÅRDDRAGEN MAKEUP

Inspireras av Roberto Cavallis SS 13 visning till hur du bär en av säsongens hetaste trender inom skönhet. Den perfekt lagda basen ihop med det buskiga och borstade brynen tillsammans med den hårt dragna (men också lite utsuddade) kajalen skapar intensitet och lugn i ditt ansikte på samma gång. Det bästa med allt är att maken är hur enkel som helst att skapa och kan göras på några röda om du har bråttom ut efter jobbet. Utgår bara från din vanlig make men lägg lite extra tid på basen och se till att måla en stark linje av kajal runt hela ögat. Vet du inte vilka produkter du ska använda? Lugn – här nedan listar vi några favoriter som vi vet funkar.

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. ALL OVER PRESS

 

beauty

Estée Lauders Pure Color Eyeliner Kajal Intense Duo Black & Blue eyeliner är helt perfekt och smidig då du har två färger i en. Blandar du dem får du desutom en snygg och crispig blåsvart men subtil nyans som skapar det där lilla extra. Chanels Vitalumiérs Èclat Powder, är ett puder som sitter på nästan hela dagen och lägger sig som en snygg matt hinna över ansiktet. Shiseidos Black Cream Eyeshadow sitter som ett klister hela kvällen. Efter att du har målat dina brun, se till att borsta till dem med Make Up Stores Eyebrown Gel Fix som är som hårgéle för dina ögonbryn. Läppstiftet Yves Saint Laurent Nr 24 har den perfekta ljusrosa tonen som ger dina röda och nariga läppar nytt livDen bästa ögonbrynspennan på marknaden just nu som inte innehåller några röda pigment vilket gör att du inte får bryn i en skiftande rödbrun nyans är Helena Rubinstein Eye Brows Pencil. L’oréals nya Super Liner Black Buster är helt fantastisk och skapar den där tjocka, intensiva och krämiga inringningen av dina ögon. Det är viktigt att ha hand om sin hy och sina ögon så vi rekommenderar Estée Lauders Night Repair Eye Serum för dina ögon som förhindrar påsar och rynkor. Använda dem både dag som natt.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!