Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Trött på torrt och frissigt hår? Här är hårets 9 bästa vänner

När kalla vintermånader, överdriven hårtvätt och en alltför intensiv relation med plattången har tagit ut sin rätt ber vi dessa hjältar komma till vår undsättning. Torra testar, vik hädan. Här hittar du hårets nio bästa vänner!

Foto: Instagram @thestylestalkercom

 

Är du trött på torra hårtoppar och trassliga längder som dyker upp trots att du tycker att du tar hand om ditt hår? Vi på Metro Mode har därför gjort en stor samlingsartiklar med hårets bästa vänner – använd dem rätt och med tålamod kommer ditt hår bli starkt och friskt.

Olja för torrt hår KÖP

Olja för torrt hår

Den här superkoncentrerade undergöraren innehåller inga silikoner utan består till 99,9% av olja från frukten buriti, som effektivt återfuktar torra, spröda längder utan att tynga ner håret. Är mer lik en torrolja i konsistensen och sjunker in snabbt.

Dry Remedy Daily Moisturizing Oil, Aveda.

Pris: 237 kronor (nedsatt från 395 kr).

KÖP

Nästa bild
Superprodukt för torra längder KÖP

Superprodukt för torra längder

Nu är du officiellt en ursäkt fattigare att inte ta hand om håret under resan. Denna multifunktionella olja drar du med glädje genom torra längder.

Bjuwti Milateiro Oil.

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Spray med värmeskydd KÖP

Spray med värmeskydd

En genial spray som skyddar håret innan värmestyling, gör håret mjukt och ger håret glans och styrka. Dessutom håller håret formen längre efter stylingen.

Label.m Heat Protection Spray.

Pris: 239 kronor.

KÖP

Nästa bild
Torrschampo KÖP

Torrschampo

Torrschampo, but why? Ultimat produkt när du behöver en uppfräschning mellan schamponeringarna och lite välbehövlig volym. Som bonus tvättar du (förhoppningsvis) håret mer sällan, med färre slitande föningar som följd. That’s why.

Design Dry Shampoo Keune.

 Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sulfatfritt schampo KÖP

Sulfatfritt schampo

Hårets naturliga oljor är det som bibehåller dess naturliga, hälsosamma glans – vilket alltför många schampon på marknaden tyvärr verkar bortse från. Ett schampo utan sulfater löddrar inte på samma sätt, men är å andra sidan snällare mot torrt hår och fnasig hårbotten då sulfaternas främsta uppgift är just att avlägsna överflödiga fetter, men dessvärre tar de med sig även de nödvändiga.

Naturaltech Well-being Shampoo, Davines.

Pris: 279 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårinpackning KÖP

Hårinpackning

Färgjunkies vet hur slitsam denna procedur kan vara, så se till att resultatet varar extra länge och addera extra fukt och vård med en mask. Inpackningar får håret att se strålande välmående ut i dagar innan det är dags för ännu en välgörande kur.

Palett Color Guard Masque Structure Repair, Maria Nila.

Pris: 279 kronor.

KÖP

Nästa bild
Energi till håret KÖP

Energi till håret

En hel rad av högkvalitativa vitaminer och mineraler, som zink och biotin, gör allt vad de kan för att bibehålla hårets – men även hudens och naglarnas – kvalité. Metros testpatrull knaprar tillskott till frukosten varje dag.

Hair Nutrients 2 månader, Solaray.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Handduk i mikrofiber KÖP

Handduk i mikrofiber

Brukar du gnugga handduken genom håret för att torka håret extra snabbt? Upphör! Detta skapar enbart extra frissighet. För oss otåliga finns det handdukar av mikrofiber som absorberar vattnet på minuter, vilket kortar torktiden och minimerar tiden du går runt med en förvånansvärt slitsam turban på huvudet.

Hair Wrap, Smart Spa Line.

Pris: 59 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårborste av vildsvinborst KÖP

Hårborste av vildsvinborst

Allt annat än en nyhet, men Mason Pearsons borstar är än så länge obesegrade. Stimulera cirkulationen i hårbotten och red ut håret på ett skonsamt sätt och ditt hår kommer att tacka dig genom att inte bli sprött, vilket ger ökad lyster. En investering, men väl värd sitt pris.

Handy Bristle, Mason Pearson.

Pris: 1 245 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!