Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Hetaste skönhetstrenden våren 2016 – 8 produkter som fixar den naturliga looken

I vår är en av de absolut hetaste trenderna att se sådär naturligt vacker ut. Men ibland kan vi alla behöva lite hjälp på traven för att få till den perfekta looken. Vi ser allt ifrån Djuprengörande rengöring, smärtfria ansiktslyft och produkter som ger dig en solkysst lyster i flytande form. Metro Mode har valt ut skönhetsprodukterna du inte vill vara utan den här säsongen.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Solkysst glöd KÖP

Solkysst glöd

Lätt som en BB-cream, korrigerande som en foundation, vårdande som ett serum och med effekten av en highlighter? By Terrys Terrybly Densiliss Sun Glow är världens första anti-aging-bronzer som suddar ut brister, jämnar ut och korrigerar. Nämnde vi att den även anpassar efter just din hudton? Magi!

By Terry, Terrybly Densiliss Sun Glow, 960 kr

KÖP

Nästa bild
Vassa verktyg KÖP

Vassa verktyg

Vill du bli contouringproffs? Då är rätt borste A och O. Vi älskar tatueringsdrottningen Kat von D’s nya contouring-produkter som gör jobbet betydligt enklare.

Kat von D, Shade + Light Contour, 300 kr

KÖP

Nästa bild
Adjö mörka ringar KÖP

Adjö mörka ringar

Säg farväl till trötta ögon för gott. Lancôme Effacernes Longue Tenue trollar bort oönskade skuggor i ett svep. Dessutom är den fuktighetsbevarande och precis lagom täckande – utan att lägga sig som ett skidspår under ögat i slutet av dagen.

Lancôme, Effacernes Longue Tenue SPF 30

Pris: 170 kronor.

KÖP

Nästa bild
I blickfånget KÖP

I blickfånget

YSL:s nya vårpalett Couture Palette Collector är lika snygg på ögonlocket som i badrumshyllan. Skimrande rosa, grönt, och silver ger dig vårens fräschaste blick.

YSL Couture Palette Collector, 550 kr

KÖP

Nästa bild
Viktig rengöring KÖP

Viktig rengöring

Din sminkväska kan vara en bakteriebomb. Visste du att borstarna ska rengöras en gång i veckan? Bare Minerals Well-Cared är ett vårdande schampo som gör rent dina sminkborstar på djupet.

Bare Minerals Well-Cared

Pris: 205 kronor.

KÖP

Nästa bild
Moderiktig doft KÖP

Moderiktig doft

Jasmin, tonkaböna och bergamottär några av tonerna i modehuset Missonis nya doftbukett. De sensuella dropparna vilar i en munblåst flakong i de starka pastellfärger som modehuset är kända för.

Missoni Eau de Parfum 30 ml, 395 kr

KÖP

Nästa bild
Ansiktslyft utan kniv KÖP

Ansiktslyft utan kniv

Contouringtrenden drog in som en tsunami och är här för att stanna. Men det är lätt att gå överstyr. Tricket är att ge ansiktet ett lyft, utan att se ut som en dragqueen. Välj färger som matchar din ansiktston. Dior Beautys nya Sculpt Contouring Powder gör det lätt att lyckas. Är du ute efter ett krämigare alternativ älskar vi Cliniques nya Chubby Stick Sculpting Contour.

Till vänster: Dior Beauty, Diorblush Sculpt Contouring Powder Blush Compact

Till höger: Clinique, Chubby Stick Sculpting Contour

Pris: 252 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!