Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Hetaste sminktrenden “Blurring” från Korea – får din hy att se felfri ut

Uppnå perfekt hy med den hetaste sminktrenden! Blurring får dig att se slät ut varje dag.

blurring sminktrend 2016
Alla ni selfie-drottningar där ute känner säker till den magiska effekten som redigerings-apparna kan ge i form av “oskärpa” och “blur-verktyg”, effekter och filter som inte ska underskattas. Har du en finne? Blurra den. En liten rynka? Sudda ut. Ojämn hudton? Buffa bort det med oskärpa. Erkänn, du gör det och du älskar det!

Det vore ju dock bättre om du kunde sudda i verkligheten, så du faktiskt slapp sudda i appen. På så vis skulle du ju går runt och se sådär instagram-slät ut även i verkligheten.

Det är faktiskt fullt möjligt med senaste den skönhetstrenden från Korea som kallas “blurring” alltså “suddning”.

“Koreanska kvinnor tycker att i en tid av HDTV och på högupplösta selfies, så kommer brister och skönhetsfläckar fram lite väl tydligt”, förklarar Charlotte Cho, en koreansk skönhetsexpert som också är medgrundare av Soko Glam, för Marie Claire.

“Det är ungefär som att göra ansiktet lite suddigt”, berättar Cho. “Du använder produkter som döljer fina linjer, ojämn hudton, och finnar eller röda och mörka fläckar. Detta med en så pass lätt täckning som gör att du ändå inte ser översminkad ut. Det kommer kanske inte att få en finne att försvinna helt, men det kommer att dölja det till viss del, så att du ser len och naturlig ut, men inte helt felfri.”

Här är några exempel på produkter: En primer , en CC-kräm & en foundation.

Här kan du se resultatet av blurring:

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!