Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Hitta din signaturdoft bland bästsäljarna

Det kan vara knepigare än man tror att hitta den perfekta parfymen. Vårt tips är att spana in de mest populära, de är nämligen bästsäljare av en anledning! Nedan har vi listat fyra bästsäljande parfymer som kanske är din framtida följeslagare!

Vilken parfym du bär kan göra mycket för vilket intryck du gör. När du väljer parfym bör du inte bara lukta på själva flaskan utan också testa att bära den och se hur den fungerar på just din hud. Parfymer luktar nämligen olika på olika personer. Spana in fyra bästsäljande parfymer som kanske blir en perfekt match för dig!

Källa: Bangerhead

Libre EdP - Yves Saint Laurent KÖP

Libre EdP - Yves Saint Laurent

Feminin och modern doft inspirerad av Rom – staden där elegans och modernitet är sammanflätad. En oväntad twist som har kommit att bli älskad bland kunderna: “Doftar så gott!”

Pris: 559 kronor.

(30 ml)

(Nedsatt 20%)

Letar du efter en oslagbar duo? Bästsäljarna Y Men EdP och Libre EdP och från Yves Saint Lauren är den perfekta kombon om du vill matcha doft med den du älskar!

KÖP

Nästa bild
Donna Born In Roma EdP - Valentino KÖP

Donna Born In Roma EdP - Valentino

Denna nya feminina och moderna doft innehåller bourbon-vanilj och är boostad med en touch av rosépeppar och en träaktig, animalisk överdos som skapar en djärv och oväntad twist. Det är en sofistikerad och modern doft som är inspirerad av Rom, staden där elegans och modernitet flätas samman, där klassicismen förhöjs av en sjudande och edgy livsstil.

Pris: 1 160 kronor.

(100 ml)

KÖP

Nästa bild
Flowerbomb EdP - Viktor & Rolf KÖP

Flowerbomb EdP - Viktor & Rolf

Förtrollar världen med blommiga doftsensationer och är en storfavorit bland kunder som beskriver den som: “Absoluta favoritparfymen” och “Magi”

Pris: 960 kronor.

(50 ml)

KÖP

Nästa bild
Y Men EdP - Yves Saint Laurent KÖP

Y Men EdP - Yves Saint Laurent

För mannen som lever för morgondagen, är en solklar favorit som av kunder beskrivs som: “En extremt mångsidig parfym som man inte kan tröttna på”. Libre EdP, för kvinnan som älskar frihet, lämnar samtidigt ingen oberörd: “Aldrig fått så många komplimanger som när jag har på mig denna”

Pris: 896 kronor.

(Nedsatt 16%)

Letar du efter en oslagbar duo? Bästsäljarna Y Men EdP och Libre EdP och från Yves Saint Lauren är den perfekta kombon om du vill matcha doft med den du älskar!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!