Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Hitta rätt serum till din hud

Vill du lyfta din hudvårdsrutin till nästa nivå inför våren och sommaren? Satsa på att hitta det perfekta serumet som hjälper din hud med både återfuktning och återhämtning!

Foto: Pexels

Ett serum har ofta en lätt konsistens och är uppbyggd med aktiva ämnen som kan tränga djupt ner i huden. Du använder serumet efter rengöring och innan din hudkräm och du kan med fördel kombinera flera olika med olika egenskaper för en maxad effekt. Nedan har vi listat några av våra absoluta favoriter!

Merveillance LIFT Firming Activating Oil-Serum - Nuxe KÖP

Merveillance LIFT Firming Activating Oil-Serum - Nuxe

Fasthetsgivande anti-aging serum som suddar ut ålderstecken och gör huden mer motståndskraftig. En ultrakorrigerande mikroalgolja med koncentrerad anti-aging effekt stärker hudens inre struktur dag för dag. Botaniska oljor verkar närande och mjukgörande och bidrar till en ökad smidighet i huden. Upplev ren kraft med en klibbfri, 100% aktiv oljetextur som lämnar huden med en ungdomlig lyster. Har en lätt, blommig doft med inslag av vit mysk, magnolia och freesia blomma. Innehåller 98% ingredienser av naturligt ursprung. För alla hudtyper.

Pris: 565 kronor.

KÖP

Nästa bild
Get Up And Glow - OSKIA Skincare KÖP

Get Up And Glow - OSKIA Skincare

Lyster- och energi-booster. Ett revitaliserande och energi givande serum som ger klarare hud . Jämnar ut fina linjer och rynkor samt hjälper till att skydda mot miljö- och livsstilsskador.

Pris: 737 kronor.

(Rek pris: 929 kr)

KÖP

Nästa bild
Water Drench Hyaluronic Glow Serum - Peter Thomas Roth KÖP

Water Drench Hyaluronic Glow Serum - Peter Thomas Roth

Ett intensivt återfuktande serum innehållande 75% hyaluronsyra-komplex som bevarar hudens fuktbalans, förbättrar dess textur samt tillför lyster. Serumet minimerar rynkor och fina linjer, och förser uttorkad hud med nödvändig fukt. Verkar dränerande och ger nytt liv till huden som får en ungdomligt återfuktad och hälsosam look. Passar alla hudtyper, men främst fuktfattig hud. Parfymfri.

Pris: 707 kronor.

(Rek pris: 955 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!