Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

H&M lanserar kanadensiska skönhetsmärket Indeed Labs i Sverige

Indeed Labs grundades med målet att leverera riktig hudvård till riktiga människor, fast beslutna att ta bort falska löften och förhoppningar från hudvårdsindustrin. Nu dyker de upp på H&Ms skönhetsavdelning med ett bästsäljande sortiment på hela 17 produkter!

Prisbelönt varumärke

Indeed Labs har som mål att alla ska kunna känna sig stolta över sin hud. Redan vid lanseringen blev Indeed Labs ett prisbelönt varumärke tack vare deras berömda Nanoblur Instant Skin Finisher som var den första produkten med blurring-effekt på marknaden. Tack vare den revolutionerande formuleringen, som omedelbart jämnar ut synligheten av fina linjer, är Nanoblur redan en favorit över hela världen.

Ett av Kanadas mest innovativa skönhetsmärken

Sortimentet erbjuder bland annat produkter för känslig hud, pigmentering, torr hy eller de som upplever torrhetslinjer eller fina linjer. Varumärket kämpar för det genuina och använder endast ingredienser av hög kvalitet med dokumenterade aktiva egenskaper. Indeed Labs är känt som ett av Kanadas mest innovativa skönhetsmärken, och bakom ligger grundaren Dimitra Davidson, President & COO för Indeed Labs. Davidson är fast besluten om att ha ett ärligt förhållningssätt, inte bara till branschen, utan till företag i allmänhet och det inkluderar att lyssna på konsumenterna för att få en dialog som bidrar till tillväxt och en möjlighet att fylla tomrum på marknaden. Produkterna är även fria från parfym, parabener och färgämnen.

Indeed Labs är tillgängligt på H&M från 10 september 2021.


KÖP

Foto: Indeed Labs

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!