Skönhet

Hon gjorde det populära skönhetsingreppet trådlyft – nu varnar hon andra

En brittisk bloggare som har provat på det populära kosmetiska ingreppet trådlyft varnar nu sina följare: “Det orsakar så mycket smärta och obehag”, skriver hon på TikTok.

Foto: @itssophiemilner

Trådlyft är ett populärt kosmetiskt ingrepp som innebär att man stramar åt huden i ansiktet med hjälp av trådar som sätts in under huden. Behandlingen kan utföras på hela ansiktet, men på senare tid har det blivit särskilt populärt att “lyfta” huden kring ögonbrynens utkanter – så kallade Fox Eyes.

Ett flertal kändisar, däribland Bella Hadid, ska ha provat på det uppmärksammade ingreppet som utförs utan kirurgi. Men trots att trådlyft inte innebär att man behöver skära upp huden så kan det ändå leda till vissa komplikationer.

Gör fortfarande ont – ett år efter ingreppet

Den brittiska bloggaren och influencern Sophie Milner hoppade på trenden för ungefär ett år sedan. I en TikTok-video berättar Milner att hon ångrar ingreppet, då hon ett helt år senare fortfarande kan känna trådarna och upplever smärta:

“Så mycket ånger. Gör det inte mot er själva mina damer och herrar. Det är ett slöseri med pengar och kommer att orsaka dig så mycket smärta och obehag efteråt”, skriver Milner under sin video.

Bland kommentarerna är det många som håller med Milner och flera användare delar med sig av liknande erfarenheter av ingreppet.

“Många läkare varnar för ingreppet men folk lyssnar inte”, skriver en användare.

@itssophiemilner So many regrets. Don’t do it to yourself ladies and gents. Waste of money and will cause you so much on and off pain & discomfort after 🥲 #threadlift #foxeyes #aesthetics ♬ original sound – 𝗦𝗟𝗢𝗪 𝗢𝗥 𝗦𝗣𝗘𝗗 𝗨𝗣

Källa: The Sun

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!