Skönhet

TikTokern provade fillers i läpparna för första gången – därför ångrar hon sig

Fillers i läpparna är fortsatt trendigt bland unga kvinnor men för en TikToker blev resultatet inte som hon tänkt sig. Nu varnar hon andra för att göra ingreppet, som hon menar fick henne att se ut som “en anka”.

Foto: TikTok @da.nje.la.01 /Unsplash

Det var i juli som den svenska TikTokern Daniela – användarnamn @da.nje.la.01 – valde att dela med sig av sin erfarenhet av fillers till andra användare på plattformen.

TikTokern injicerade 0,5 milliliter filler i sina läppar, men resultatet blev inte som hon tänkt sig. I videor på hennes profil syns hon gråta efter ingreppet, som hon menar fick henne att se ut som “en anka”:

“Ignorera mitt fulgråt i början. Så här ser [läpparna] ut nu, ärligt talat så ångrar jag dem lite för de känns helt enkelt inte rätt, jag ser ut som en j-a anka från sidan och jag känner små klumpar inuti läpparna… det är så konstigt så såvida du inte är 100 % säker på att du vill göra det, låt bli”, skriver hon följt av flera gråtande emojis.

Följarna ger tips och råd

I kommentarsfältet skriver ett flertal användare att resultatet av ingreppet ser naturligt och snyggt ut. Många ger även tips och råd:

“Sjuksköterska här”, skriver en person. “Ge det två veckor, du kommer älska dem.”

En annan har kommenterat: “Masserade du dina läppar? Det gör också skillnad! Många glömmer det”.

“Efter två veckor kommer du se en skillnad i storlek och de små klumparna kommer försvinna”, skriver en tredje person. “Jag blev tillsagd att massera läpparna efter en vecka för att röra på fillern.”

@da.nje.la.01 Replying to @fatherchicken123 ♬ original sound – Ashie Short

Källa: The Sun

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!