Skönhet

Hon tatuerade ögonbrynen – nu vill hon varna andra

Microblading är en populär skönhetstrend där man semipermanent tatuerar ögonbrynen. Detta är ett sätt för många att slippa fylla i sina ögonbryn varje dag, men kan samtidigt vara förenat med vissa risker. Nu varnar TikTok-användaren @kayysapp andra efter att hennes ögonbrynstatuering inte blev som tänkt.

Skärmdump: TikTok @kayysapp

Det finns många alternativ för de som önskar fylligare bryn, men en av de mer permanenta tillvägagångssätten är en slags tatuering, så kallad microblading.

Har fått bestående färgfläck av microblading

I en video visar TikTok-användare @kayysapp upp sina bryn och det syns tydligt hur en del av tatueringen blivit som en kvarstående fläck utanför själva ögonbrynet. ”Akta er för de bestående effekterna av microblading… gjorde min procedur för 3,5 år sedan och den har fortfarande inte bleknat bort på vissa ställen. Se till att läsa på noga så att du inte hamnar i samma sits.” säger hon.

Följare har råkat ut för samma sak

I kommentarerna delar andra användare med sig av sina egna upplevelser. Många menar att tatueringen har blivit missfärgad. ”Min tatuering har blivit röd-orange” menar en användare. En annan säger ”Jag gjorde mina för 7 år sedan och de ser jättebra ut, allas hud reagerar olika”.

Spana in hennes video nedan!

@kayysapp Beware of the lasting effects of microblading… I had my procedure 3.5 years ago and it still won’t fade in certain areas. Be sure to do your research so you don’t end up with the same issue. #skincare #microblading #eyebrows #permanentmakeup #makeup ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!