Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Höstens parfymnyheter – vi listar våra favoritdofter

Årets värmande höstdofter är här och om du tycker om att anpassa parfym efter säsong är det definitivt dags att byta ut sommarens söta och friska dofter mot en mer sensuell höstparfym. Vi listar våra 9 favoriter.

Foto: Instagram @armanibeauty

Nedan hittar du våra favoritdofter perfekta för hösten!

Amber Blossom Eau de Parfum 50 ml - All I Am Beauty KÖP

Amber Blossom Eau de Parfum 50 ml - All I Am Beauty

Amber Blossom är en varm, mjukt blommig och feminin doft. I doften hittar du soldränkt freesia, apelsinblomma och toner av röda bär. Kombinationen av amber, patchouli och musk i basen gör att doften upplevs både modern och klassisk.

Pris: 649 kronor.

KÖP

Nästa bild
Twilly D'Hermes Eau Ginger EdP, 30 ml - Hermes KÖP

Twilly D'Hermes Eau Ginger EdP, 30 ml - Hermes

En kaxig och elegant kreation med tre distinkta doftnoter: Lysande, generös pion, ljus, kanderad ingefära och mjukt och livfullt cederträ. En blommig och kryddig eau de parfum med inslag av trä.

Pris: 760 kronor.

KÖP

Nästa bild
Naturelle Eau de parfum 30 ml - Chloé KÖP

Naturelle Eau de parfum 30 ml - Chloé

Denna fräscha, feminina eau de parfum för kvinnor är en exklusiv doft skapad med miljö i fokus. Vegansk, tillverkad på naturlig härledd alkohol där 100% av doftens ingredienser har naturligt ursprung.

Pris: 725 kronor.

KÖP

Nästa bild
My Way EdP, 50 Ml - Giorgio Armani KÖP

My Way EdP, 50 Ml - Giorgio Armani

My Way är doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över. Denna feminina doft är sammansatt av hållbart framtagna ingridienser. Italiensk bergamot möter Egyptisk apelsinblomma i en sprudlande öppning av doften. Hjärtat utgörs av en klar, ljus blombukett av tuberos och jasmin från Indien.

Pris: 940 kronor.

KÖP

Nästa bild
Intense Her Eau De Parfum 30 ml - Hugo Boss KÖP

Intense Her Eau De Parfum 30 ml - Hugo Boss

Utsökt fina noter av persikor i honung och blommande fresia i toppen väcker attraktionen. I hjärtat pulserar förtrollande Osmanthus som förför och intensivt rostade kakaobönor väcker lusten till liv i basen.

Pris: 629 kronor.

Finns även i 50 ml hos Åhlens här.

KÖP

Nästa bild
Black opium EdP Extreme, 30 Ml KÖP

Black opium EdP Extreme, 30 Ml

En starkt beroendeframkallande feminin doft från Yves Saint Laurent. Fascinerande och förföriskt berusande, som en adrenalinkick genom ådrorna.

Pris: 665 kronor.

Finns även hos Åhlens här.

 

KÖP

Nästa bild
Perfect Intense Eau de parfum 30 ml - Marc Jacobs KÖP

Perfect Intense Eau de parfum 30 ml - Marc Jacobs

Tillhörande doftfamiljen floral, öppnar Perfect Intense upp med blommiga noter av strålande påsklilja och vit nattjasmin. Gyllene rostade mandlar möter sandelträ och ger parfymen en varm, mjuk doftupplevelse. En fyllig, lekfull doft som håller länge på huden och passar alla kvinnor.

Pris: 720 kronor.

KÖP

Nästa bild
Idôle Aura, Eau de Parfum 50 ml - Lancôme KÖP

Idôle Aura, Eau de Parfum 50 ml - Lancôme

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk.

Pris: 825 kronor.

KÖP

Nästa bild
Voce Viva EdP Intense, 30 ml  - Valentino KÖP

Voce Viva EdP Intense, 30 ml - Valentino

Valentino Beauty är med sitt romanska hjärta ett färgstarkt och coolt couture-varumärke. Voce Viva Valentino Eau de parfum drar en parallell mellan ljudet av din röst och doften av din parfym. Precis som din röst är doften personlig och intim och lämnar ett spår efter sig.

Pris: 695 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!