Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Hourglass ikoniska paletter är tillbaka

Hourglass presenterar årets upplaga av Ambient Lighting Edit Unlocked-paletter, med en helt ny design av Londonbaserade konstnären Katie Scott.

Foto: Hourglass

Detta är den andra kollektionen i begränsad upplaga med Katie Scott för att stötta varumärkets partnerskap med Nonhuman Rights Project (NhRP) för att säkra grundläggande rättigheter för djur.

Den här säsongens paletter innehåller ett urval av Hourglass signaturpuder som skapar en sömlös, multidimenstionell lyster. Kollektionen av nya samt bästsäljande nyanser är förpackade i årets djurinspirerade design, som består av manet, leopard och orm. För första gången innehåller varje palett allt som behövs för att skapa en glowig hy – finishing powder, rouge, bronzer och highlighter.

Katie Scott kommenterade det efterfrågade andra samarbetet:

“Mina illustrationer fokuserar på skönheten i den naturliga världen, och jag har alltid delat Hourglass’s mission att vara djurvänliga. Jag hämtade inspiration till dessa designer från djur som lever i sina naturliga element av luft, vatten och land. Varje djur representerar sin naturliga livsmiljö som finns i världen omkring oss.”

Unlocked Collection

Sedan 2017 har Unlocked Collection stött Nonhuman Rights Projects uppdrag att låsa upp burarna för vilda djur runt om i världen. Från de första stämningarna om elefanters rättigheter i New York, Kalifornien och Colorado, till att säkra djurs juridiska rättigheter för första gången i Pakistan och Argentina, har NhRP:s arbete haft monumentala juridiska genombrott för att stödja djurens välbefinnande.

Hourglass donerar 5 % av nettovinsten från Unlocked-produkterna till NhRP:s arbete för att säkra grundläggande rättigheter för djur. De lyxiga och unika nya paletterna är fyllda med viktiga ingredienser som ger lyster till din hy, samtidigt som de ger en strålande lyster för en gåva som är både vacker och meningsfull.

Ambient™ Lightning Edit Unlocked Jellyfish - Hourglass KÖP

Ambient™ Lightning Edit Unlocked Jellyfish - Hourglass

En palett i begränsad upplaga med tre nya Ambient Lighting-nyanser för att skapa ditt perfekta skimmer, med förpackning av konstnären Katie Scott.

Paletten innehåller tre bästsäljande nyanser – två finishpuder och en rouge – tillsammans med tre helt nya nyanser av rouge, bronzer och highlighter för att diffusera, förstärka och ge lyster till hudtonen. Hourglass kommer att donera 5 % av den årliga vinsten från denna kollektion till Non human Rights Project.

Pris: 1 189 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ambient™ Lightning Edit Unlocked Leopard - Hourless KÖP

Ambient™ Lightning Edit Unlocked Leopard - Hourless

En palett i begränsad upplaga med en ny Ambient Lighting-skugga för att skapa ditt perfekta skimmer, med förpackning av konstnären Katie Scott.

Paletten innehåller fem bästsäljande nyanser – ett finishing powder, två rouge, en bronzer och en highlighter – tillsammans med en helt ny nyans av rouge för att diffusera, förstärka och ge lyster till hudtonen. Hourglass kommer att donera 5 % av den årliga vinsten från denna kollektion till Non human Rights Project.

Pris: 1 189 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ambient™ Lightning Edit Unlocked Snake - Hourglass KÖP

Ambient™ Lightning Edit Unlocked Snake - Hourglass

En palett i begränsad upplaga med fem nya Ambient Lighting-nyanser för att skapa ditt perfekta skimmer, med förpackning av konstnären Katie Scott.

Paletten innehåller Ambient Lighting Powder i Radiant Light, tillsammans med fem nya nyanser av rouge, bronzer och highlighter för att diffusera, förstärka och ge lyster till din hud. Hourglass kommer att donera 5 % av den årliga vinsten från denna kollektion till Nonhuman Rights Project.

Pris: 1 189 kronor.

KÖP

Nästa bild
Travel Powder Brush Snake - Hourglass KÖP

Travel Powder Brush Snake - Hourglass

En puderborste i begränsad upplaga och i resestorlek för applicering på språng, med exklusivt konstverk av den Londonbaserade illustratören Katie Scott.

Denna PETA-godkända borste har ultramjuka veganska och cruelty-freea strån och är utformad för att plocka upp och sprida den perfekta mängden puder. Taklonborsten av hög kvalitet ger en felfri finish.

Pris: 710 kronor.

KÖP

Nästa bild
Phantom Volumizing Glossy Balm Duo - Hourglass KÖP

Phantom Volumizing Glossy Balm Duo - Hourglass

Detta set i begränsad upplaga innehåller vårt innovativa 3-i-1 läppglans-balm i Haze 135, en bästsäljande rosenträfärgad nyans, och Crave 140, en helt ny varmrosa nyans. Vår innovativa 3-i-1-hybrid fungerar som ett läppbalsam, ger fylliga läppar och en högglansig finish som ett läppglans.

Läpparna ser omedelbart mjukare och jämnare ut samtidigt som de känns vårdade och återfuktade ut hela dagen. Med ett unikt elixir av mjukgörande ämnen och oljor glider den mjukt på läpparna för fyllig färg och behaglig hållbarhet utan att kännas klibbig eller kladdig.

Pris: 719 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!