instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Hourglass ikoniska paletter är tillbaka

Av: Metro Mode

Hourglass presenterar årets upplaga av Ambient Lighting Edit Unlocked-paletter, med en helt ny design av Londonbaserade konstnären Katie Scott.

Foto: Hourglass

Detta är den andra kollektionen i begränsad upplaga med Katie Scott för att stötta varumärkets partnerskap med Nonhuman Rights Project (NhRP) för att säkra grundläggande rättigheter för djur.

Den här säsongens paletter innehåller ett urval av Hourglass signaturpuder som skapar en sömlös, multidimenstionell lyster. Kollektionen av nya samt bästsäljande nyanser är förpackade i årets djurinspirerade design, som består av manet, leopard och orm. För första gången innehåller varje palett allt som behövs för att skapa en glowig hy – finishing powder, rouge, bronzer och highlighter.

Katie Scott kommenterade det efterfrågade andra samarbetet:

“Mina illustrationer fokuserar på skönheten i den naturliga världen, och jag har alltid delat Hourglass’s mission att vara djurvänliga. Jag hämtade inspiration till dessa designer från djur som lever i sina naturliga element av luft, vatten och land. Varje djur representerar sin naturliga livsmiljö som finns i världen omkring oss.”

Unlocked Collection

Sedan 2017 har Unlocked Collection stött Nonhuman Rights Projects uppdrag att låsa upp burarna för vilda djur runt om i världen. Från de första stämningarna om elefanters rättigheter i New York, Kalifornien och Colorado, till att säkra djurs juridiska rättigheter för första gången i Pakistan och Argentina, har NhRP:s arbete haft monumentala juridiska genombrott för att stödja djurens välbefinnande.

Hourglass donerar 5 % av nettovinsten från Unlocked-produkterna till NhRP:s arbete för att säkra grundläggande rättigheter för djur. De lyxiga och unika nya paletterna är fyllda med viktiga ingredienser som ger lyster till din hy, samtidigt som de ger en strålande lyster för en gåva som är både vacker och meningsfull.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår