Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Izabella Scorupco om skönhetsingrepp och hudvård

Izabella Scorupco hade sitt internationella genombrott i Bondfilmen “Goldeneye” 1995. Sedan dess har vi kunnat se henne i flera olika roller, både i Sverige och internationellt. Idag är hon bosatt i Los Angeles och berättade nyligen i en intervju med Damernas Värld om sin syn på skönhetsingrepp och vad hon själv har gjort.

Foto: Instagram @izabellascorupco

Utöver skådespeleriet har Izabella haft flera större modelljobb och har synts för bland annat Oriflame och Smarteyes. I en intervju med Damernas Värld berättar Izabella ärligt om hur hon har gjort för att hjälpa huden på traven genom åren.

Stort intresse för hudvård

I intervjun avslöjar hon att hon har ett stort intresse för hudvård och att hon även gjort botox vid några tillfällen. Hon poängterar dock att det är något man inte kan göra för ofta om man arbetar som skådespelare, då det påverkar mimiken. Hon berättar också om sina skönhetsrutiner och ger sina bästa budgettips. Izabella berättar också att hon aldrig går ut utan smink. “Däremot är jag väldigt avundsjuk på många av mina tjejkompisar som aldrig sminkar sig, men jag måste åtminstone ha lite concealer eller foundation.” Hon berättar dock att hon helt och hållet har slutat med puder under ögonen och hellre satsar på glow.

Två budgetfavoriter

Izabella gör bland annat behandlingar med galvanisk ström, något som går ner på djupet och tonar musklerna i ansiktet. Hon har även en apparat med galvanisk ström som hon använder i sin egen hudvårdsrutin hemma när hon vill “arbeta upp huden.” Utöver en hudvårdsrutin som består av rengöringsbalm eller ekologisk kokosolja, ansiktsvatten, peelande toner och booster avslöjar Izabella sin kärlek för en riktig budgetfavorit. “Nivea never gets old för mig. Det var det enda vi hade i Polen under kommunismen. Nivea In-shower body milk använder jag som handkräm och den är bäst!” säger hon i intervjun.

Du hittar några av Izabellas favoriter nedan!

Källa: Damernas värld

Lash Enhancing Serum - Grande Cosmetics KÖP

Lash Enhancing Serum - Grande Cosmetics

Långa, fylliga ögonfransar! Ett revolutionerande fransserum som förbättrar och främjar längre, fylligare ögonfransar.

Pris: 695 kronor.

KÖP

Nästa bild
Care True Soft Duo - Maria Nila KÖP

Care True Soft Duo - Maria Nila

Maria Nila Palett Conditioner True Soft (300ml)

Ett utredande balsam för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Maria Nila Palett Shampoo True Soft (350ml)

Ett sulfat- och parabenfritt schampo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Pris: 518 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bright Blonde Essential Priming Serum - Oribe KÖP

Bright Blonde Essential Priming Serum - Oribe

Ett viktigt första steg när du vårdar ditt blonda hår. Vår uppljusande serum som innehåller violetta och pärlemorskimrande pigment, nyanserar samt eliminerar oönskade gula skiftningar samtidigt som den återfuktar och skyddar håret upp till 230°C.  Håret återuppbyggs och blir starkare, mjukare och får nytt liv.

Pris: 510 kronor.

KÖP

Nästa bild
Inflorescence EdP - Byredo KÖP

Inflorescence EdP - Byredo

Pris: 2 150 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!