Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Därför har K-Beautymärket Beauty of Joseon blivit viralt

K-Beautymärket Beauty of Joseon har minst sagt varit hypade den senaste tiden och varumärkets hypade produkter nämns i nästintill varje K-Beautyrelaterade video på TikTok. Produkterna fokuserar på att göra huden mjuk och välmående, och innehåller naturliga ingredienser som ska förbättra både hudton och textur.

I centrum för hudvårdsmärket står det koreanska synsättet på skönhet där fokus ligger på en välmående och vårdad hy med mycket glow. Beauty of Joseon erbjuder allt från solskydd och serum till toners och rengöring. Varumärket använder hanbang-ingredienser från traditionell örtmedicin som balanserar, skyddar och tar hand om din hud på bästa sätt.

Våra favoriter hittills är Glow Deep Serum som motverkar ojämn hudton och pigmentering, Ginseng Essence Water som fyller på med fukt och näring och rengöringsoljan Radiance Clearing Balm som med hjälp av riskli och extrakt från spannmål rengör ditt ansikte från smink och håller den återfuktad.

Spana in produkterna nedan!

Glow Serum: Propolis+Niacinamide - Beauty of Joseon KÖP

Glow Serum: Propolis+Niacinamide - Beauty of Joseon

Detta serum är utformat för problem med stora porer och inflammerad hud.

Innehåller 60 % propolisextrakt och 2 % niacinamid. Hjälper till att kontrollera utsöndringen av talg och håller huden fuktig.

De viktigaste egenskaperna hos Glow Serum:

Minimerar porerna

Kämpar mot akne

Återfuktar

Strålande finish

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Revive Eye Serum: Ginseng + Retinal - Beauty of Joseon KÖP

Revive Eye Serum: Ginseng + Retinal - Beauty of Joseon

Ett ögonserum som hjälper till att förminska rynkor på den känsliga huden runt ögonen genom att kombinera ginsengextrakt och retinal.

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Relief Sun SPF50+ PA++++ Rice + Probiotics - Beauty of Joseon KÖP

Relief Sun SPF50+ PA++++ Rice + Probiotics - Beauty of Joseon

Relief Sun är en lätt och krämig organisk solkräm som känns behaglig på huden. Även om du applicerar en stor mängd flera gånger är den inte klibbig, utan ger en fuktig finish som en lätt fuktkräm. Innehåller 30 % risextrakt och spannmålsfermenterade extrakt, ger fukt och näring åt huden.

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ginseng Essence Water - Beauty of Joseon KÖP

Ginseng Essence Water - Beauty of Joseon

Ginseng Essence Water innehåller 80 % ginsengvatten och har sitt fokus på nyttan med ginseng i sig själv, som ger tillräckligt med fukt och näring till huden. Den fyller på ordentligt med fukt och näring för att hjälpa till att hålla din hud återfuktad under lång tid.

Denna essens är för hud som är fet på utsidan men torr längre in, och för känslig hud som lätt skadas av yttre faktorer.

Den innehåller även 2 % niacinamid och 0,04 % adenosin, vilket ger ytterligare nytta med talg- och rynkkontroll

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Centella Asiatica Calming Mask - Beauty of Joseon KÖP

Centella Asiatica Calming Mask - Beauty of Joseon

Beauty Of Joseon Centella Asiatica Calming Mask innehåller 15% Centella asiatica-extrakt, som fungerar fantastiskt för att lugna och ge lindring åt skadad hud. Den innehåller även 3 typer av hyaluronsyror som hjälper till att återfukta huden och skydda hudbarriären så att de håller din hud fuktig och frisk.

Pris: 49 kronor.

KÖP

Nästa bild
Glow Deep Serum: Rice +Alpha Arbutin - Beauty of Joseon KÖP

Glow Deep Serum: Rice +Alpha Arbutin - Beauty of Joseon

Detta serum är designat för dig som har bekymmer med pigmentering och ojämn hudton. Innehåller 68 % riskli-vatten och 2 % alfa-arbutin, som hjälper till att förbättra hudtonen så att den blir klarare och friskare. Det undertrycker bildandet av melanin orsakat av UV-strålar och ger en förbättring av redan bildade pigmenteringsområden.

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dynasty Cream - Beauty of Joseon KÖP

Dynasty Cream - Beauty of Joseon

Beauty of Joseon’s första produkt, ‘Dynasty Cream’, som många har älskat väldigt länge. Med sin fasta konsistens ger den tät fukt och näring, som förhindrar att huden torkar ut även efter många timmar.

Det är en multifunktionell kräm som innehåller riskli-vatten, ginsengvatten, skvalan och niacinamid för hudens hälsa, återfuktning samt för att bibehålla olje- och fuktbalansen.

Dess fasta konsistens ger fukt och näring djupt inifrån

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Green Plum Refreshing Cleanser - Beauty of Joseon KÖP

Green Plum Refreshing Cleanser - Beauty of Joseon

Detta är en cleanser med lågt pH och en livlig gelkonsistens. Innehåller 24,5 % Prunus Mume (grönt plommon) fruktvatten och 2,94 % mungbönsfrö-extrakt, som varsamt lyfter bort orenheter och hudflagor samtidigt som huden lämnas fuktig.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Apricot Blossom Peeling Gel - Beauty of Joseon KÖP

Apricot Blossom Peeling Gel - Beauty of Joseon

Apricot Blossom Peeling Gel är en mjuk och fuktig fysisk exfoliator av Gommage-typ. Den hjälper till att förbättra hudbesvär orsakade av grov hudstruktur och överskott av talg.

Gommage-konsistensen minimerar hudirritation. När den växtbaserade cellulosan bearbetas på huden, exfolierar den varsamt döda hudceller och hudflagor. Den kan användas på både ansikte och kropp.

Innehåller 19 % Prunus Mume-vatten och 8 % växtbaserad cellulosa, vilket hjälper till att göra hudens struktur len och fuktig

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Radiance Cleansing Balm - Beauty of Joseon KÖP

Radiance Cleansing Balm - Beauty of Joseon

En rengöringsolja av balsamtyp som försiktigt smälter ögon-, läpp- och basmakeup samt talg. Den innehåller riskli och olika spannmålsextrakt, så huden blir inte torr utan förblir fuktig.

Den löser försiktigt upp mascara- och eyelinersmink, så det finns ingen anledning att använda en separat remover. Dessutom är den bekväm att använda, då den inte ger suddig syn eller irriterar ögonen

Pris: 289 kronor.

KÖP

Nästa bild
Revive Serum: Ginseng+Snail Mucin - Beauty of Joseon KÖP

Revive Serum: Ginseng+Snail Mucin - Beauty of Joseon

Detta serum är utformat för hud som har tappat sin vitalitet.

Det innehåller “”ginseng””, som är effektiv för att förhindra pigmentering och rynkor orsakade av UV-strålar.

Serumet innehåller 3 % “”snigelsekretfiltrat””, som främjar regenereringen av hudceller för att hjälpa till att återställa skadad hud och förhindra hudens åldrande. Det innehåller kollagen och elastin som hjälper till att bibehålla hudens elasticitet, samtidigt som det synergistiskt förbättrar rynkor med ginseng

Pris: 279 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!