Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Kändisarnas snyggaste frisyrer 2016

Kändisarnas snyggaste frisyrer 2016
11 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/01/Alicia-Vikander.jpg

Alicia Vikander

Vår fina Alicia Vikander på röda mattan under Critics Choice Awards i Los Angeles 17:e januari.

Matchar löst uppsatt hår till sin fina klänning. Att låta håret vara naturligt, vågigt och inte för finputsat är helt klart en trend i år. Det ska se sådär perfekt och “ofixat” ut, trots att det antagligen ligger många timmar bakom.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/rooney-mara.jpg

Rooney Mara

Coola skådespelerskan Rooney Mara under Film Independent Filmmaker Grant & Spirit Awards i Los Angeles 9:e januari.

Söt och preppy i en enkel frisyr. Den stramt uppsatta tofsen med sidbena verkar bli en riktig hit i år. Matchas snyggast till en snygg kostym eller som Rooney gjort; till en naturlig makeup och ett statement-plagg

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/Rosie-huntington-whitley.jpg

Rosie Huntington-Whiteley

Visserligen råkar Rosie Huntington-Whiteley vara vrålsnygg i allt men under Critics Choice Awards i Los Angeles den 17:e januari, var hon ändå snäppet snyggare än vanligt! En stram knut med hög glans matchat med gnistrande örhängen och en djupt skuren klänning. Klassiskt, enkelt och så snyggt!

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/jessica-biel.jpg

Jessica Biel

Inga konstigheter när Jessica Biel skrider fram på röda mattan vid Marie Claire Image Maker Awards 12:e januari. Hon lyckas alltid se sådär naturligt vacker ut. Med våggt hår och mittbena matchar hon sin maxade paljettklänning med bravur.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/Rachel-Adams.jpg

Rachel Adams

Rachel Adams är en av många som hakat på trenden och klippt av håret. Den här snygga långa boben klär henne väl. På Critics Choice Awards den 17:e januari stylade hon frisyren med perfekt volym och surfiga beach-vågor. Hon ser alldeles fantastisk ut i med det lediga håret matchat med bärig nyans på läpparna och en klänning i samma ton.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/January-Jones.jpg

January Jones

January Jones såg ut som en riktig Frost-prinsessa under Critics Choice Awards i Los Angeles. En lös och ledig uppsättning och  ögon-makeup som matchar klänningen. Snyggt!

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/Sukmi-Water-house.jpg

Suki Waterhouse

Suki Waterhouse har gjort helt rätt och hakat på bronde-trenden, vilket klär henne så väl. Hennes Nude/Bronze-look passar perfekt matchat med Hollywood-lockarna 2.0, som ska vara stora och 70-talsinspirerade. Så här snygg var hon under Marie Claire Image Maker Awards.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/kristen-stewart.jpg

Kristen Stewart

Ännu en som hakat på och klippt av håret! Kristen Stewart var så fin under National Board of Reviews Gala i New York 5:e januari. Hon stylade sin page med busiga lockar och raka toppar.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/irina-shayk1.jpg

Irina Shayk

Irina Shayk var galet läcker unde Mercedes Benz Fashion Week i Berlin 19:e januari. Den strama blanka tofsen och sidbenan till den strikta svarta kostymen får henne att se riktigt cool ut.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/kirsten-dunst.jpg

Kirsten Dunst

Ännu ett kort hår. Kirsten Dunst har lyckats få till den där perfekta längden.  Den här frisyren är perfekt för alla med tunt skandinaviskt hår. Håret känns genast tjockare och får mer volym. Snyggt att styla både rakt och vågigt.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/01/constance-wu.jpg

Constance Wu

Constance Wu lyckades få till en sådär perfekt bohemisk frisyr med flätor, lösa slingor och lågt sittande uppsättning i nacken. Lagom avancerat för fest men ändå ledigt!

Foto: Rex

Årets frisyrtrender och hårtrender år 2016 har redan synts på kändisarna vid röda mattan-framträdanden under januari.
Metro Mode har trendspanat på vilka frisyrer och uppsättningar som synts på kändisarna på röda mattan hittills i år. Det verkar som att året kommer fyllas av surf-glammigt utformade otämjda lockar, långa, busiga bobar och pager, snedbenor och strama blanka tofsar. Kolla in bildspelet för att inspireras av 11 grymma röda mattan-looks.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!