Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Kändisfrisören Therese Frieberg listar trendigaste flätorna 2016

Ingen kan ha missat hårtrenden som fullkomligt tagit över sociala medier med dunder och brak– braids. Aldrig någonsin har det varit så enkelt att inspireras av stjärnornas och toppbloggarnas favoritstyling. 

Här listar kändisfrisören Therese Frieberg tre snygga braids samt visar hur du rockar dina flätor bäst!

flator

1. Fiskbensflätan – bohemsnyggt

“Jag gillar att jobba med flätor istället för spännen och diadem. Låt flätan bli din accessoar.  Gör en tajt fläta och rugga upp den genom att dra i sidorna. Då får du en slarvigare finish som känns mer rockig, bohemisk och modern. Allt behöver inte vara så perfekt och tillrättalagt.”

flator

2. Cornrows – låt fantasin flöda (till vänster)

“Dela in håret i flera olika benor och skapa mönster. En enkel teknik för att få flätorna att se mer avancerade ut. Passar lika bra på tjejer som på killar (manbraids).”

3. Boxerbraids – simpelt och snyggt (till höger)

“Gör en mittbena fläta två tajta inbakade flätor. För att få en maximal effekt så gör man en inbakad utbakad fläta. För att flätorna ska hålla så bra som möjligt kan man använda en gelé när man flätar och avsluta med en blöt spray. En perfekt look som håller i flera dagar.”

Här hittar du Therese grymma hårblogg >>

Foto: Pinterest

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!