Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

5 saker som gör underverk i mörka februari!

Vi känner att vårt glow inte finns där på samma sätt nu i februari som under sommartiden. Känner du likadant så är du absolut (!) inte ensam. Men vi har några knep vi tar till som faktiskt funkar, fem saker som gör underverk inifrån och ut. 

Foto: @thelocal / @rikkekrefting

Under vinterns mörka månader är det extra viktigt att boosta sig själv inifrån och ut då både hud, hår och humör inte är på topp när solen inte är framme. Vi har samlat fem saker som får oss att stråla lite extra – och kom ihåg att det inte är så långt kvar tills kvällarna blir ljusa igen!

Näringsrik ansiktsolja - Sunday Riley KÖP

Näringsrik ansiktsolja - Sunday Riley

Under vintersäsongen boostar vi vår hud lite extra för att skapa glow. Eftersom vi inte exponeras för så mycket solljus just nu passar vi på att använda starkare ingredienser. Den här ansiktsoljan minskar fina linjer och rynkor och innehåller kallpressade superfood-fröoljor som berikar huden.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vetegräspulver KÖP

Vetegräspulver

Se till att få i dig extra mycket vitaminer och mineraler! En favorit som innehåller massor av klorofyll, enzymer, vitaminer och mineraler, aminosyror och vetegräs! Perfekt att ta som shot på morgonen.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Romantiskt rouge - Tarte KÖP

Romantiskt rouge - Tarte

Rougen är vår bästa vän just nu och ger liv och en snygg beach-glow till ett trött ansikte. Vår nya favorit kommer från Tarte och innehåller tre magiska nyanser, beroende på om du vill ha mer eller mindre glow från dag till dag.

Pris: 207 kronor.

KÖP

Nästa bild
Träningskläder i set - H&M KÖP

Träningskläder i set - H&M

Visst kan det låta klyschigt, men under vintern ser vi till att träna extra för att få upp våra endorfinnivåer och bli av med ångest. Det behöver inte vara mer än 30 minuter! För att få upp motivationen bär vi helst snygga träningskläder, gärna ett matchande set.

Sport-bh, 149 kronor. Köp här.

Träningstights, 299 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
Hårmask - Ida Warg KÖP

Hårmask - Ida Warg

Det är lätt att håret blir trött och livlöst under vintern, se till att då och då boosta det med en härlig hårinpackning. Denna hjälper håret att få tillbaka sin lyster – precis vad vi behöver nu!

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!