Skönhet

Kate är första modellen med Downs syndrom som frontar ett stort skönhetsmärke!

20-åriga Kate Grant har skrivit historia, hon är första modell med Downs syndrom som är ambassadör för Benefit Cosmetic. Efter att ha frontat en kampanj hos sminkmärket, är hon nu anställd som ambassadör.

kate-grant-modell-benefitFoto: @Kategrantmodel/@benefitcosmeticsuk

Det var efter att sett en Facebook-video på Kate där hon berättade om sin resa mot att bli modell, som märket upptäckte henne och inspirerades av hennes energi. Nu är Kate Grant en av modellerna som frontar kampanjen om Benefit Cosmetics nya eyeliner, Roller liner liquid eyeliner. Efter att en av kampanjbilderna fått flera tusen likes och kommentarer. Bestämde sig företaget att de ville göra mer med Kate och ville att hon skulle bli Benefit Cosmetics officiella ambassadör.

– Hon förkroppsligar allt som vi står för som varumärke så vi visste att vi var tvungna att hitta ett sätt att få jobba tillsammans med henne, säger Benefit till Daily Mail.

Det är inte första gången som Kate Grant blir historisk, i augusti 2018 vann hon Teen Ultimate Beauty of the World och blev den första modellen med Downs syndrom som vann en internationell skönhetstävling.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!