Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Låg contour – få kindben som Kate Moss med virala knepet

Drömmer du om att ha kindben som den ikoniska modellen Kate Moss? Då ska du prova det här populära knepet som har blivit viralt på TikTok.

Foto: Shutterstock

Ett nytt sminkknep har blivit viralt på TikTok efter att make up-artisten Ali Martin publicerade en video där hon visar hur du kan få kindben som självaste Kate Moss – allt med hjälp av en metod som är lekande lätt.

Ali börjar med att applicera bronzer strax under kindbenen (se videon nedan). Därefter blandar hon ut produkten uppåt med hjälp av fingertopparna – och vips så framträder kindben värdiga en supermodell!

@alimartinhairandface Try this Kate moss #makeuphacks #fyp #foryou #alimartinhairandface @narsissist ♬ Abracadabra – Qveen Herby – Clip – Abracadabra

En av de som har provat på det populära knepet är skönhetsinfluencern Tara Davy, som går under användarnamnet @misstaradavy på TikTok.

I en video som i skrivande stund har nästan sex miljoner visningar demonstrerar Tara sin egen version av hacket: istället för att använda bronzer använder influencern ett contourstick med en svalare ton, vilket passar hennes kalla hudton perfekt. Hon målar ett kort streck vid samma punkt som Ali Martin och borstar sedan produkten uppåt.

Taras video har fått blandade reaktioner, men de flesta är positiva.

“Testade detta på mig själv och älskar tricket”, skriver en person.

En annan menar att knepet inte fungerar för alla: “Jag tror att detta bara fungerar om du redan har starka kindben/käklinje”, skriver en användare.

Spana in klippet här nedan!

@misstaradavy #stitch with @alimartinhairandface #katemoss #facesculpting #contourhack #foryou #contouringhacks #contour #makeuphacks #beautytok #beautycreator #magictrick #allthingsbeautywithtara #fyp ♬ Abracadabra – Qveen Herby – Clip – Abracadabra

Videon har nästan 6 miljoner visningar

Kommentarer: flesta är positiva, ”Testade detta på mig själv och älskar tricket”,

Källa: Allure

Match Stix - FENTY BEAUTY BY RIHANNA KÖP

Match Stix - FENTY BEAUTY BY RIHANNA

Möt det magnetförsedda, hållfasta sminkstiftet som kommer i två fjäderlätta finishes och i ett urval av nyanser för alla dina behov: Matte Skinstick döljer, korrigerar och ger contour.

Pris: 329 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Bronzer Buriti - RMS Beauty KÖP

Bronzer Buriti - RMS Beauty

Detta är ingen vanlig, uttorkande puderbaserad bronzer. buriti bronzer innehåller buritiolja som är den olja som är rikast på vitamin A och betakaroten och skyddar huden mot fria radikaler. Buritioljan är kallpressad och utvinns ur nötterna från den brasilianska morichepalmen.

Pris 301 kronor.

(Rek pris: 360 kr)

Finns även hos Lyko!

 

KÖP

Nästa bild
Supercharged Cheek + Lip Multistick Bronze Voltage - Milani KÖP

Supercharged Cheek + Lip Multistick Bronze Voltage - Milani

Supercharged Cheek + Lip Multistick är en rikligt pigmenterad, ultrakrämig, vårdande formula som lätt ger dig en hälsosam dos färg! Detta stick glider lätt över kinderna samt läpparna och ger dig den perfekta lystergivande finishen. Perfekt för contouring. Vegansk & Cruelty Free.

Pris: 159 kronor.

(Rek pris: 189 kr)

KÖP

Nästa bild
Radiant Cream Colour Stick Bronzer - BeautyAct KÖP

Radiant Cream Colour Stick Bronzer - BeautyAct

Denna krämiga multifunktionella bronzer skapar ett naturligt resultat av färg och är enkel att applicera för ett jämnt resultat på huden och ger en strålande finish på en gång. Den byggbara och blandbara formulan gör att du enkelt kan gå från en naturlig finish till en mer intensiv look utan att den kladdar eller blir fläckig.

Pris: 199 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Stick Contour - Anastasia KÖP

Stick Contour - Anastasia

Formulerad för ansikte och kropp, Anastasias contour stick kommer i 3 olika contour färger och 1 highlight färg. Produkten är 100% vegansk.

Pris: 345 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Teint Idole Ultra Wear Stick - Lancôme KÖP

Teint Idole Ultra Wear Stick - Lancôme

Upptäck Teint Idole Ultra Wear från Lancôme, ett hållbart foundationstick med silkeslen konsistens och en matt finish som ger en felfri hud hela dagen. Långvarig perfektion när du behöver den! Den silkeslena konsistensen appliceras utan ränder och är enkel att fördela.

Pris: 376 kronor.

(Rek pris: 510 kr)

 

KÖP

Nästa bild
Foundation Stick - PÜR Cosmetics KÖP

Foundation Stick - PÜR Cosmetics

Ett matt stick som skapar en perfekt illusion. 4-in-1 medium till helt täckande foundation kan även användas som en highlighter eller en konturcreme och kommer i ett behändigt stick.

Pris: 397 kronor.

(Rek pris: 495 kr)

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!