Skönhet

KATE MOSS RYKANDE HET I ST TROPEZ SOMMARKAMPANJ

nude landscape low

Kate Moss senaste uppdrag? En rykande het brun-utan-sol kampanj för St. Tropez. Sommarfräscha bilder med en av tidernas största supermodell. Läs hela intervjun med supermodellen här nedan. Där får reda på vad hon tycker är viktigaste egenskaperna hos en människa, vad för musik som spelas i hennes ipod samt vad hon helst gör en ledig dag i London.

Av. JOANNA FINGAL

white swim suit lying down low

Vad tycker du om St Tropez som ett varumärke?

Det har funnits en längre tid, och de är riktigt coolt varumärke. Det ger en naturlig solbränna som är det viktigaste. Folk vill inte vill ha en orange ton eller heller inte att det ska se onaturligt ut. St Tropez har ett sådant stort utbud av produkter, och man behöver ingen professionell hjälp, utan man kan lätt göra de själv.

Vad är din historia med St Tropez?

Jag har använt St Tropez sedan starten. Första gången var nog omkring 15 år sedan, första gången jag åkte till Ibiza. Jag ville inte vara den enda vita personen på stranden så jag hade en St Tropez flaska med mig. St Tropez gör det så bra, och att du ser naturligt ut. Man behöver inte ha rädslan som jag alltid hade för att gå runt randig och inte kunna fixa det – total mardröm. Det finns ingen anledning att gå runt blek längre, vilket är riktigt kul.

Hur känner du när du bär en solbränna?

Det gör mig mer självsäker, Det känner du bara när du tittar dig själv i spegeln och man ser mycket friskare ut.

Vilken skönhets trend hatar du just nu?

Jag är inte ett fan av fiskpedikyren som florerar runt just nu – yuk! Jag kan inte förstå varför någon skulle vilja göra det.

Beskriv dig själv med 3 ord.

Jag är lojal, lätt distraherad och älskar att skratta!

Vad gillar du att göra i London för att koppla av?

Jag går gärna på bio eller ut på middag. Att gå promenader med hunden eller bara hänga hemma.

Vad gillar du mest med sommaren?

Jag älskar allt med sommaren och längtar så tills den är här. Jag älskar att hänga runt i min trädgård, inte behöva ta på sig lager på lager med kläder och att ta en simtur i havet. Det är sommar för mig!

Vilken var den senaste filmen du såg?

Argo. Och jag gillade den jätte mycket.

Vilken musik lyssnar du på just nu?

Sam McKnight gav mig en ipod så just nu lyssnar jag på alla hans disco hits.

Vilka tv-serier kollar du på?

Jag gillar Modern Family. Nu är jag dock inne i Nashville och såklart Eastenders.

Vad gör du med kläder du inte använder längre?

De packar jag i påsar och sparar dem till min dotter Lila. Jag gör mig aldrig av med dem, för du vet aldrig när du vill plocka fram dem igen. Jag har gjort det misstaget innan, och det gör jag aldrig igen.

Vad tittar du på hos människor? 

Att skratta är viktigt. Jag gillar heller inte att ta saker för seriöst. Jag tror att det är viktigt att ha roligt under tiden. Samt att vara lojal och ärlig är väldigt viktigt för mig.

white swim suit low

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!