Skönhet

Kindben att dö för

Gör som alla supermodeller och realitystjärnan Kim Kardashian och lär dig skulptera fram kindben lika breda som Arnold Schwarzeneggers ryggtavla. Metros Mode guidar dig steg för steg till kindbenen att dö för.

Foto. ALL OVER PRESS

 

 

magdalena frackowiakSTEG 1: DEN PERFEKTA BASEN
Du kan inte återskapa den här looken utan en felfri bas. Du skulle aldrig måla om hemma på ett skitigt underlag, samma sak gäller din hy. Börja med att återfukta huden ordentligt. Applicera sedan en primer som fyller i fina linjer, jämnar ut din hudton och får makeupen att sitta in på småtimmarna. Dölj rodnad och kvistor med ett täckstift som drar åt grönt, det neutraliserar röda pigment. Glöm inte området runt näsvingarna och mungiporna som lätt blir röda. Applicera sedan en concealer under ögonen, satsa på en tunn produkt som inte lägger sig som skidspår under ögonen efter en timme. Välj en concealer med ljuspigmentering för att dölja mörka ringar.

 

Isabel Marant RTW Spring Summer 2013 Paris Fashion Week September 2012STEG 2: SKULPTERA
Jag använder mig av två foundations. En som är aningen ljusare än min egen hudton och en som är rejält mycket mörkare i nyansen. Börja med att applicera den mörkare med en foundationpensel likt en 3:a i ansiktet (se bilden). Börja vid tiningen, ner under kindbenet för att avsluta under käken. Gör sedan samma sak med den ljusa fast i pannan, under ögonen och längst med käkbenet. Använd dig sedan av en tjockare rundborste och sudda ut linjerna. Avsluta med att fixera maken med ett transparent puder. Avsluta med ett brunpuder, exakt samma procedur som du applicerade den mörka foundationen.

 

 

Isabel Marant RTW Spring Summer 2013 Paris Fashion Week September 2012STEG 3: FINISH OCH LYSTER
Förstärk kindbenen ytterligare genom att addera lyster. Jag använder mig av Nars Highlighter. Applicera produkten med en pensel på kindbenes högsta punkt, under ögonbrynet, längst näsbenet (för att ge en illusion av en rakare och smalare näsa), i mitten på pannan, i ögonvrån och mitt på hakan (se bilden). Fixera den krämiga highlightern med en highlighter i puderform. Detta gör att ljuset faller på dessa punkter. Perfekt om du har problemhy och vill rikta om fokus.

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!