METRO MODE + Rituals

Kom i julstämning! Vinterns vackraste gåvoset

Julen närmar sig med stormsteg – en högtid som tillåter oss att känna efter, få tid till eftertanke och sprida kärlek till vår omgivning. Hos Rituals hittar du gåvorna som hjälper dig att visa din tacksamhet för dina nära och kära. Älskar du också adventskalendrar? Då har du dessutom chansen att vinna årets upplaga från Rituals!

Julen är det perfekta tillfället för att stanna upp, reflektera och glädjas åt det vi har omkring oss, oavsett om det gäller relationer till andra eller materiella saker. Det är också en tid då vi gärna vill visa vår kärlek till dem vi har omkring oss på ett eller annat sätt. Det är lätt att tänka att det krävs storslagna gester och handlingar för att sprida glädje och uppskattning omkring oss, medan det i själva verket är de små sakerna som räknas.

Att glädjas och uppskatta de små stunderna i livet ökar ditt välmående men det kan ibland vara svårt att ta sig tiden och uppmärksamma dessa ögonblick. En doft, en känsla på huden eller något vackert att vila ögonen på kan hjälpa dig att hitta den närvaro som skapar stundens välbehag. Ta några djupa andetag, fokusera på dina sinnen och njut av stunden även om det endast är under någon minut då du gör något så alldagligt som att tvätta dina händer.

Hos Rituals hittar du en rad vackra gåvoset, fyllda med behagliga dofter, sköna texturer och andra spännande produkter som är perfekta att ge bort till en vän, familjemedlem eller partner i julklapp. Låt den du älskar drömma sig bort och göra sin vardag lite mer härlig med hjälp av doftljus, fantastiska shower foams och det där lilla extra som passar just den personen – hos Rituals finns det verkligen något för alla!

Här nedanför har vi listat gåvorna som blir den perfekta presenten till någon du tycker om.

Advent Deluxe - 3D-kalender

Advent Deluxe - 3D-kalender

Årets vackraste adventskalender! Låt någon du håller kär få räkna ner till julafton på allra bästa sätt. Med 24  lyxiga överraskningar blir det den perfekta gåvan till någon i din närhet – eller dig själv!

Pris: 980 kronor (värde 1 575 kronor).

Just nu har du dessutom chansen att vinna den unika kalendern! Tillsammans med oss på Metro Mode lottar Rituals nämligen ut 3D-kalendern till 3 lyckliga vinnare. Klicka här för att komma till tävlingen.

Nästa bild
Limited Edition - Amsterdam Collection

Limited Edition - Amsterdam Collection

Det här vackra gåvoset:et kommer i begränsad upplaga och innehåller shower foam, body lotion och body mist.

Designen är inspirerad av en unik blå Delft-vas från 1600-talet och har tagits fram med hjälp av Royal Delft och Rijksmuseum. Resultatet blev en vacker box som lever kvar långt efter att produkterna har använts upp!

Pris: 450 kronor.

Nästa bild
Renewing Ritual - The Ritual of Sakura

Renewing Ritual - The Ritual of Sakura

Ge en vän, familjemedlem (eller varför inte dig själv) en bra start – varje dag! Med en shower foam, kropps-skrubb, kroppslotion och handtvål får varje dag en lyxig touch.

Pris: 325 kronor.

Nästa bild
Rebalancing Collection - The Ritual of Ayurveda

Rebalancing Collection - The Ritual of Ayurveda

Den ultimata gåvan till någon du tycker om! Ta hand om både kropp och hem med en härlig shower foam, kroppsskrubb, body lotion och handtvål.

Pris: 325 kronor.

Nästa bild
Invigorating Ritual - The Ritual of Samurai

Invigorating Ritual - The Ritual of Samurai

Glöm inte bort männen i din närhet – med två shower gels, en bodylotion och en shaving cream får även de en fantastisk start på dagen.

Pris: 325 kronor.

Nästa bild
Gåvoset

Gåvoset

Du hittar mängder av ytterligare gåvoset, samt enskilda produkter som exempelvis lyxiga doftljus, hos Rituals. Dessutom kan du använda dig av Rituals Gift Finder som hjälper dig att hitta rätt gåva för att visa din tacksamhet i jul!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!