Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Läppolja – Hybridprodukten som ger glans och fukt till läpparna

Har du problem med torra och fnasiga läppar eller söker du bara en produkt som alltid lämnar en friskt återfuktad look? Nedan berättar vi vad läppolja är och hur du använder den!

Foto: Clarins/Instagram @negin_mirsalehi

En läppolja kan användas både för dess återfuktande egenskaper men även för att få en högglansig yta på läpparna. Du kan även applicera den över en läppenna eller ett läppstift om du önskar en finish full av glans!

Vad är en läppolja?

Läppolja är en slags hybrid mellan läppglans och läppbalsam. Tack vare sitt innehåll ger en läppolja både glans och fukt och har ofta en nyans av någon färg, för att förstärka läpparnas nyans. De är enkla att applivera och fungera alldeles ypperligt att bära med sig i väskan under dagen!

Spana in våra favoriter nedan!

@nenaschuurmans I have lots of lip oils & glosses but this one just hits different, im impressed 🤍 #diorlipglowoil #diorlipglow #diormakeup #testingtrends #glowylip ♬ original sound – marvinbrooks

Honey Infused Lip Oil - Gisou KÖP

Honey Infused Lip Oil - Gisou

99% Naturliga Ingredienser!

Uultra-närande, multifunktionella läppvård som består av en antioxidantrik blandning av Mirsalehi-honung, Mirsalehi Bee Garden Oil Blend, hyaluronsyra och potenta botaniska ämnen. Användning efter användning kommer läpparna att vara mjukare, slätare och få en naturlig, hälsosam, gyllene lyster.

Pris: 309 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lip Comfort Oil - Clarins KÖP

Lip Comfort Oil - Clarins

Ger läpparna näring och skydd samtidigt som de får en härlig plumping-effekt och en spegelblank finish! Innehåller tre olika växtoljor som är behagligt återfuktande, närande och lugnande medan en skir färg och enastående glans förstärker läpparnas naturliga skönhet. Läppoljans oljetextur känns inte klibbig, utan glider lätt över läpparna vid applicering och lämnar en behaglig känsla. Innehåller 93% naturliga ingredienser.

Pris: 240 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Lip Comfort Oil Intense - Clarins KÖP

Lip Comfort Oil Intense - Clarins

En djärvare version av ikon-produkten Lip Comfort Oil, men som ger en djärvare färg och en glans som är spegelblank! Ett lättviktigt gloss som inte klibbar, och som ger både vård och make-up till läpparna.

Pris: 295 kronor.

Finns i flera olika nyanser!

KÖP

Nästa bild
Addict Lip Glow Oil - Dior KÖP

Addict Lip Glow Oil - Dior

En vårdande och glänsande läppolja som intensivt skyddar, förstärker och fyller ut läpparna och tar fram deras naturliga färg. Kan användas som primer, separat eller som topcoat för strålande glans.

Pris: 439 kronor.

Finns i 4 olika nyanser!

Finns även hos Kicks!

 

KÖP

Nästa bild
Hyaluronic Lip Oil - Makethemake KÖP

Hyaluronic Lip Oil - Makethemake

En rikt fuktgivande och vårdande läppolja med magisk glans som sitter länge. Innehåller hyaluronsyra och extrakt från drakfrukt som slätar ut, bibehåller fukten i huden samt stimulerar kollagensyntesen.

Perfekt som ett vårdande skydd över ditt läppstift.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Charlotte's Magic Lip Oil Crystal Elixir - Charlotte Tilbury KÖP

Charlotte's Magic Lip Oil Crystal Elixir - Charlotte Tilbury

Framtagen för att återfukta, mjukgöra och smörja läpparna.

Hyaluronsyra ger intensiv återfuktning och låser in fukt för ett fylligare utseende.

Berikad med extrakt från swertiablad för att släta ut och minska fina linjer.

Pris: 405 kronor.

KÖP

Nästa bild
Nº 28 Lip Treatment Oil - Hourglass KÖP

Nº 28 Lip Treatment Oil - Hourglass

En avancerad och vårdande behandling för läpparna som innehåller eteriska oljor och vitaminer tillsammans med tre kraftfulla ingredienser i en lyxig bas av näringsrika växtoljor. Den svalkande applikatorn är pläterad med 24-karats guld.

Pris: 665 kronor.

Finns i 4 olika nyanser!

KÖP

Nästa bild
Cherry Treat - Conditioning Lip Oil - Fenty Skin KÖP

Cherry Treat - Conditioning Lip Oil - Fenty Skin

Den här ultrahydrerande läppoljan glider på läpparna och håller fuktbarriären i schack samtidigt som den lämnar en subtil glans.

Pris: 309 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!