Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

L’Oreal Telescopic Lift Mascara – håller den “oslagbara” mascaran vad den lovar?

L’Oreals nya Telescopic Lift Mascara har blivit hett debatterad på TikTok efter att en influencer anklagats för att använda lösögonfransar i en video där hon gör reklam för produkten. Frågan är: Lever mascaran upp till hypen eller ej?

Skärmdump: TikTok @mikaylanogueira

En ny sminkprodukt från L’Oreal har gett upphov till kontroverser på TikTok efter att influencern Mikayla Nogueira gjort reklam för den på plattformen.

Influencern: “Jag är mållös”

Nogueira publicerade den utskällda videon, som är ett uttalat reklamsamarbete, i slutet av januari. I klippet visar hon den otroliga effekt som mascaran till synes har på hennes ögonfransar.

“Jag är mållös”, säger hon. “Jag är inte säker på att någon någonsin kommer kunna konkurrera med den här mascaran.”

Enligt många var den effekt som mascaran hade helt enkelt för bra för att vara sann. Snart uppstod rykten om att influencern i själva verket använde sig av lösögonfransar – eventuellt individuella sådana – för att uppnå det dramatiska resultat som syns i videon.

@mikaylanogueira THESE ARE THE LASHES OF MY DREAMS!! @lorealparisusa never lets me down 😭 #TelescopicLift #LorealParisPartner #LorealParis @zoehonsinger ♬ original sound – Mikayla Nogueira

Utlovar fransar som ser dramatiskt längre ut

Nogueira har kommenterat ryktena med att L’Oreal “aldrig skulle tillåta” något liknande i ett reklamsamarbete och skönhetsföretaget har ännu inte uttalat sig om saken, så hur det faktiskt ligger till kommer vi nog aldrig få reda på.

Det som däremot är tydligt är att L’Oreal lovar en hel del med sin nya produkt: enligt dem ger mascaran “fransar som ser upp till 5 millimeter längre ut och ett lyft som varar i 24 timmar”.

Sedan kontroverserna kring Nogueiras video har ett flertal journalister provat den omtalade produkten. En av dessa är Lynne Hyland, skönhetsredaktör på OK!. Hon skriver följande om mascaran:

“Jag har testat i stort sett alla mascaror på marknaden och måste säga att jag genast blir imponerad. Formulan är supersvart och ger en fyllig, icke-klumpig definition i ett enda lager. Men det är det andra svepet med den magiska ‘lyftkroken’ som verkligen utmärker [mascaran]. Om Telescopic hade ett motto skulle det vara: ‘Inga fransar lämnas kvar!’ Plötsligt syns till och med mina pyttesmå fransar i de inre hörnen, medan de längre fransarna lyfts upp och säger hej till mina ögonbryn.”

Telescopic Lift Mascara - L'oréal Paris KÖP

Telescopic Lift Mascara - L'oréal Paris

Ta fransarna till nästa nivå! L’Oréal Paris Telescopic Lift Mascara gör fransarna synbart längre – upp till fem millimeter.* Den dubbelsidiga borsten med krokiga borststrån får enkelt tag i varenda frans.

Pris: 189 kronor.

Finns även hos Cocopanda!

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!