Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Lyxiga julklappar från Molton Brown

Molton Browns nya julkollektion Merry Berries & Mimosa har en härligt smakfull och fruktig doft som är ett måste för julstämningen! Spana även in den lyxiga julkalendern för den som vill förgylla sitt hem med härliga dofter och vardagen med lite extra lyx under december månad!

Foto: Molton Brown

Upptäck Molton Browns begränsade julkollektion med en härlig doft av röda bär och mimosa. Doften gör sig perfekt för julstämningen med sin kombination av friskhet och värme. Kollektionen består av en duschgel, body lotion, doftljus och en julgranskula fylld med bad och duschgel.

Foto: Molton Brown

Molton Brown har även i år en lyxig adventskalender fylld med 24 utvalda produkter för dig som önskar lite mer lyx i tillvaron och massor av snygga presentboxar! Spana in produkterna nedan!

Adventskalender - Molton Brown KÖP

Adventskalender - Molton Brown

Börja nedräkningen med denna adventskalender i begränsad upplaga. Exklusiv med en gyllene krans, 24 älskade Molton Brown-ikoner, badprodukter och dofter väntar på att avslöjas. Det här är den perfekta presenten för att introducera nära och kära för Molton Brown.

Pris: 2 300 kronor.

KÖP

Nästa bild
Merry Berries & Mimosa Festive Bauble - Molton Brown KÖP

Merry Berries & Mimosa Festive Bauble - Molton Brown

Börja festen med Merry Berries & Mimosa Festive Bauble i begränsad utgåva. En vacker prydnad för granen eller den härliga julklappsfyllningen. Den är full av röda bär, mjuk mimosa och mogna hallon.

Pris: 190 kronor.

KÖP

Nästa bild
Merry Berries & Mimosa Bath & Shower Gel - Molton Brown KÖP

Merry Berries & Mimosa Bath & Shower Gel - Molton Brown

Börja med en ny och härlig badrutin den här säsongen med vår Merry Berries & Mimosa duschgel. Den här doften som finns i begränsad utgåva innehåller kanderade röda bär, mjuk mimosa och mogna hallon.

Pris: 280 kronor.

KÖP

Nästa bild
Merry Berries & Mimosa Body Lotion - Molton Brown KÖP

Merry Berries & Mimosa Body Lotion - Molton Brown

Limited Edition Merry Berries & Mimosa Body Lotion är berikad med läckra röda bär, mjuk mimosa och mogna hallon. Återfukta vinterhuden efter badet och se fram emot alla glada festligheter.

Pris: 360 kronor.

KÖP

Nästa bild
Merry Berries & Mimosa Scented Candle - Molton Brown KÖP

Merry Berries & Mimosa Scented Candle - Molton Brown

Skäm bort dig själv med Merry Berries & Mimosa Scented Candle, som är en kaskad av kanderade röda bär, vintercitron och varmt myskträd. Detta ljus i begränsad utgåva är dekorerat med ett guldtryck från 1970-talet för att påminna om svunna tider.

Pris: 550 kronor.

KÖP

Nästa bild
Floral & Citrus Christmas Cracker - Molton Brown KÖP

Floral & Citrus Christmas Cracker - Molton Brown

Klassisk julklapp passar perfekt för att skapa en lekfull touch till ditt festliga julbord. Den är fylld med fyra av Molton Browns ikoniska, prisbelönta duschkrämer med blom- och citrusdofter för att glädja nära och kära.

Pris: 225 kronor.

KÖP

Nästa bild
Festive Frankincense & Allspice Fine Liquid Hand Wash KÖP

Festive Frankincense & Allspice Fine Liquid Hand Wash

En fröjd för dem som njuter av tidlöst varma och festliga dofter. Den här handtvålen imponerar med sina kryddiga, träiga noter av praktfull rökelse, eldiga pimiento bär och fylligt sandelträ samt ger en hud som känns ren på djupet och har en inbjudande doft.

Pris: 230 kronor.

KÖP

Nästa bild
Festive Frankincense & Allspice Hand Lotion - Molton Brown KÖP

Festive Frankincense & Allspice Hand Lotion - Molton Brown

Stryk ut och återfukta vinternariga händer med denna säsongsbetonade handlotion, med en inbjudande doft av festlig rökelse, pimiento bär och fyllig patchouli.

Pris: 260 kronor.

KÖP

Nästa bild
Orange & Bergamot Hand Collection (2 x 300 ml) - Molton Brown KÖP

Orange & Bergamot Hand Collection (2 x 300 ml) - Molton Brown

Molton Browns framträdande citrusdoft i ett klassiskt duo-set med handtvål och lotion, livfull med apelsin och neroli från Sevilla. Perfekt för att övervinna Molton Browns fans och fräscha upp sina rengöringsritualer för vintern.

Pris: 380 kronor.

KÖP

Nästa bild
Discovery Body and Hair Collection - Molton Brown KÖP

Discovery Body and Hair Collection - Molton Brown

Denna kollektion är ett välavvägt presentpaket av bestående dofter för bad och kropp som passar perfekt för att introducera nära och kära till våra banbrytande dofter. Ge denna kollektion till någon du tycker om eller stoppa i lyxartiklarna var för sig i en julstrumpa.

Pris: 310 kronor.

KÖP

Nästa bild
Woody & Aromatic Body Care Collection (3 x 300 ml) - Molton Brown KÖP

Woody & Aromatic Body Care Collection (3 x 300 ml) - Molton Brown

Ett kit med Bath & Shower Gel från Molton Brown som innehåller tre av deras mest populära dofter. En fin gåva att ge bort till någon du tycker om, eller varför inte unna dig själv? Dofterna i detta set är en blandning av kryddiga, marina och läder noter.

Pris: 650 kronor.

KÖP

Nästa bild
Re-Charge Black Pepper Body Care Collection - Molton Brown KÖP

Re-Charge Black Pepper Body Care Collection - Molton Brown

En återfuktande kroppslotion berikad med värmande svartpeppar, aromatisk koriander och vetiver.

Pris: 475 kronor.

KÖP

Nästa bild
Floral & Spicy Body Care Collection (3 x 300 ml) - Molton Brown KÖP

Floral & Spicy Body Care Collection (3 x 300 ml) - Molton Brown

Förvisa mörka vintermorgnar med vår trio av prisbelönta duschgeler. Välj mellan sprudlande vita blommor eller rik, rykande krydda.

Pris: 650 kronor.

KÖP

Nästa bild
Gingerlily Hand Care Collection - Molton Brown KÖP

Gingerlily Hand Care Collection - Molton Brown

Detta presentpaket för handvård är ett genomtänkt och praktiskt sätt att visa att du bryr dig. Det innehåller tre handkrämer som är enkla att ta med sig i fickan och presenteras vackert i Molton Browns ikoniska presentask. De har tre signaturdofter och är gjorda av fuktgivande sheasmör och olja från oljesumpört för att innesluta fukten. De gjuter balsam på vinternariga händer och ger huden en underbar doft.

Pris: 450 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fiery Pink Pepper Travel Collection - Molton Brown KÖP

Fiery Pink Pepper Travel Collection - Molton Brown

Presentpaketet Fiery Pink Pepper Travel Gift Set är en spännande gåva för de med nyfikna själar. Det innehåller en duschkräm, näringsgivande lotion och en sofistikerad Eau de Toilette i en elegant presentask. Stimulera din äventyrliga sida med noter av stärkande rosépeppar, värmande ingefära och intensiv patchouli.

Pris: 350 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hand Care Collection (3 x 40 ml) - Molton Brown KÖP

Hand Care Collection (3 x 40 ml) - Molton Brown

Detta presentpaket för handvård är ett genomtänkt och praktiskt sätt att visa att du bryr dig. Det innehåller tre handkrämer som är enkla att ta med sig i fickan och presenteras vackert i Molton Browns ikoniska presentask. De har tre signaturdofter och är gjorda av fuktgivande sheasmör och olja från oljesumpört för att innesluta fukten. De gjuter balsam på vinternariga händer och ger huden en underbar doft.

Pris: 310 kronor.

KÖP

Nästa bild
Stocking Filler Collection (10 x 50 ml) - Molton Brown KÖP

Stocking Filler Collection (10 x 50 ml) - Molton Brown

Molton Browns festliga bästsäljande upptäcktspaket innehåller något för alla, lämpligt inhyst i en presentask tillverkad av 85 % återvunnet material och 15 % träfritt papper. Från äventyrliga nykomlingar till betryggande, klassiska bad- och duschgeler, det finns något för alla.

Pris: 490 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rose Dunes Eau De Parfum - Molton Brown KÖP

Rose Dunes Eau De Parfum - Molton Brown

Rose Dunes Eau de Parfum är en praktfull hyllning till den mystiska skönheten i den arabiska öknen, med sin bärnstenssammansättning av kryddig saffran, sammetslena rosor och fyllig örnträdsackord. Mörk, intensiv patchouli – signaturnoten i den här doften – ger ett sofistikerat djup för en underbart väldoftande aura.

Pris: 1 400 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rose Dunes Eau De Toilette - Molton Brown KÖP

Rose Dunes Eau De Toilette - Molton Brown

Låt dig svepas bort i en mystisk öknen med denna blommiga Eau de Toilette. I ett skimmer av rosor och fylliga kryddor, insvepta med en rik, jordnära bas, blir den fylliga, mystiska karaktären en minnesvärd doftupplevelse.

Pris: 1 00o kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!