Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Make Up by Linas stora guide till hur du fäster lösglitter

Jul och nyår lurar runt hörnet och om du är en av de som vill slå till med en glittrig sminkning är tipsen nedan från Metro Modes bloggare Make Up by Lina guld värda. Hur fäster man egentligen glittret så att det håller en hel festkväll på nyårsafton? 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

makeupbylinaFoto: Make Up by Lina

Kanske kör du på klassiska röda läppar över jul men vill slå på stort med glitter över nyår? Här kan du inspireras av tre olika makeup-looks som passar för vinterns alla festligheter. Glitter är helt klart ett sätt att göra din sminkning mer festlig och Make Up by Lina delar med sig av sina bästa tips i ett blogginlägg.

Lina menar att det första misstaget många gör är att applicera det lösa glittret direkt på torr hy – då kommer det nämligen falla av direkt! Om du vill få ditt glitter att sitta behöver du ett slags lim för att få det att fixeras. Om du behöver hitta snygga strass-stenar till din look kan du göra det här och glitter-primer hittar du här.

Läs hela blogginlägget för att få till din look steg för steg och lär dig om hur du fäster glittret på läppar, kroppen, naglarna och håret! Så grymt bra tips – tack Lina!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!