Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Manga lashes – så lyckas du med virala skönhetstrenden

Med 54 miljoner visningar kan man lugnt konstatera att Manga lashes är en av de största skönhetstrenderna på TikTok just nu. Men vad innebär trenden egentligen?

Foto: Instagram @janellemyh

Den senaste trenden i skönhetskretsar, Manga lashes, är en lekfull sminktrend vars syfte är att efterlikna de ögonfransar som figurer i japanska serier ofta har. Om det låter som en något smal referens så kan vi berätta att hashtaggen #mangalashes i skrivande stund har 54 miljoner visningar på TikTok – vilket gör den till en av de större skönhetstrenderna på plattformen just nu.

Så gör du

Manga Lashes får du till på följande vis:

  1. Böj ögonfransarna från roten.
  2. Applicera ett lager mascara genom att föra mascaraborsten från sida till sida istället för nerifrån och upp.
  3. Använd toppen av mascaraborsten för att “klumpa ihop” fransarna. Klart!

Om du vill ha ett mer dramatiskt resultat så kan du använda dig av lösögonfransar, vilket går att göra hemma eller på salong. Nedan tipsar vi om de bästa mascororna för dig som vill prova på trenden!

@areyouohkk fun fact: mascara takes up the most time in my makeup routine #mangalashes#spiderlashes#lashextensions#lashes#koreancosmetics#japanesecosmetics#dollywink#japanesemascara#canmaketokyo#makeup#makeuptutorial#foryou#fyp#summer2022#summermakeup ♬ DARARI – ︎ ondu

Lash Sensational Sky High - Maybelline KÖP

Lash Sensational Sky High - Maybelline

Sky High Mascara tar dina fransar till skyhöga höjder, från alla vinklar! Sky High ger dina fransar gränslös volym och oändlig längd. Lång, flexibel borste ger följsamt volym och längd till varje ögonfrans, från rot till topp.

Pris: 122 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Telescopic Mascara - L'Oréal Paris KÖP

Telescopic Mascara - L'Oréal Paris

Telescopic Original mascara passar dig som vill ha en klassisk längdgivande mascara som definierar dina fransar. Mascaran har en flexibel och smal gummiborste med små borsthår som separerar fransarna för en perfekt applicering utan klumpar.

Pris: 99 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Lash Idole Mascara - Lancome KÖP

Lash Idole Mascara - Lancome

Nå dina fransmål med nya Lash Idole Mascara. En ny revolutionerande, klumpfri mascara som lyfter, ger fyllighet och fångar varje enskild frans. En gamechanger-borste med 360 mikroborsthår som separerar, lyfter och ger volym åt varje enskild frans.

Pris: 265 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Wonder'full with Argan Oil Mascara - RIMMEL KÖP

Wonder'full with Argan Oil Mascara - RIMMEL

Volymmascara som färgar dina fransar över två veckors tid! En avsmalnande borste som fångar även de minsta stråna. Formulan är högpigmenterat svart.

Pris: 79 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!