Skönhet

Messy bun – fixa den perfekta knuten med Chris Appletons hårhack

Vem älskar inte ett bra hårhack? Här är kändisfrisören Chris Appletons smarta knep för hur du får till en perfekt messy bun varje gång!

Skärmdump: TikTok @chrisappletonhair

En messy bun – eller en slarvig knut – är en populär håruppsättning som trots sitt namn inte alltid är så lätt att få till. Som tur är har kändisfrisören Chris Appleton den perfekta metoden för att få till en snygg knut varje gång!

Så gör du

I en video på TikTok visar Appleton – som går under användarnamnet @Chrissappleton1 på plattformen – hur man sätter upp håret i en snygg slarvig knut i 5 enkla steg:

  1. Dela håret på mitten och sätt upp det i två höga hästsvansar.
  2. Den sista gången som du drar håret genom hästsvansen låter du istället topparna vara kvar i snodden, så att en knut bildas.
  3. När du har två knutar korsar du dem med varandra genom att sticka in den ena knuten i den andras “ögla”. Använd hårnålar för att fästa den nya, stora knuten så att den håller sig på plats.
  4. Spreja knuten med hårspray för att ge den volym och stadga.
  5. Stoppa in det lösa håret från hästsvansarna under knuten. Fäst med hårnålar. Om du vill kan du styla bebishåret med hjälp av en smal svinhårsborste.

Spana in Chris Appletons video här nedan!

@chrisappletonhair Try this hair hack for the perfect messy bun. Thank u @kittybluuuu @colorwow.hair ♬ Barbie Girl – Aqua

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!